Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

3η Γιορτή Μουσικού Πολιτισμού στο Μουζάκι

Την Κυριακή 17/6/2018 και ώρα 20:00 στον χώρο του Κινηματοθεάτρου Μουζακίου

.

Την Κυριακή  17/6/2018 και ώρα 20:00 στον χώρο του Κινηματοθεάτρου Μουζακίου

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου (ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.) με το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου (Δ.Ω.Μ.), διοργανώνουν για 3η χρονιά ένα μεγάλο μουσικό, πολιτιστικό γεγονός και σας καλούν να γίνετε μέρος αυτού.

 Στόχος της εκδήλωσης αποτελεί η συγκέντρωση χορωδιακών ομάδων και χορευτικών συλλόγων από την περιοχή της Θεσσαλίας, με σκοπό την ανταλλαγή μουσικών στοιχείων και την ευρύτερη διάδοσή τους. Στην μεγάλη μας αυτή γιορτή θα συμμετάσχουν Πολιτιστικοί σύλλογοι και ομάδες με πολυετή δράση. Θα παρουσιαστούν Παραδοσιακά Τραγούδια και Παραδοσιακοί Χοροί, συνοδευμένα μουσικά από τους καθηγητές του Δημοτικού μας Ωδείου.

 Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά, σας προσκαλούμε στην 3η Γιορτή Μουσικού Πολιτισμού με θέμα «Παραδοσιακό Χορωδιακό Τραγούδι – Παραδοσιακοί Χοροί», που θα πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι, την Κυριακή 17/6/2018 και ώρα 20:00 στον χώρο του Κινηματοθεάτρου Μουζακίου.
Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας έχουμε κοντά μας

Με τιμή

Φανή Τσιρογιάννη

Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ

Οργανωτική Επιτροπή: Δημήτριος Σκότης, Δημήτριος Κωσταρέλλος, Κων/να Τότσκα, Βασίλειος Μπαλογιάννης, Παναγιώτης Ντιντής, Αικατερίνη Μπολορίζου.

sinantisi filarmonikon Mouzaki




Total
0
Shares
Previous Article

Τέλος ο Κουρμέτζας από τον Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής»

Next Article

Αδελφοποιήθηκαν οι τοπικές διοικήσεις ΙΡΑ Καρδίτσας και Νις