Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

2ο Εκπτωτικό Χωριό Καρδίτσας 2019

2o ekptotiko xorio karditsas

Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε ξανά στο 2ο εκπτωτικό χωριό της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα της Καρδίτσας. Ένα εγχείρημα & τόλμημα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους Σοφάδων, Παλαμά, Μουζακίου & Καρδίτσας, λαμβάνει χώρα στις Καπναποθήκες Καρδίτσας από τις 19 έως τις 26 Οκτωβρίου 2019 και η δική σας συμμετοχή είναι απαραίτητη.

Το εκπτωτικό χωριό της Καρδίτσας ετοιμάζεται να υποδεχτεί όλους τους εμπόρους που είναι μέλη του επιμελητηρίου μας, να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αγορών στους επισκέπτες και να αποτελέσει μια ανάσα για την αγορά της πόλης μας. Το Επιμελητήριο Καρδίτσας βρίσκεται δίπλα στον εμπορικό κόσμο της πόλης μας για να υλοποιεί πρωτίστως τις δικές σας ανάγκες και να προσφέρει ευκαιρίες που μέχρι σήμερα ήταν περιορισμένες.

Αυτή η διοργάνωση και συγκέντρωση της εμπορικότητας της πόλης σε ένα μέρος για λίγες ημέρες με ειδικές προσφορές αποτελεί μια ευκαιρία για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Το Επιμελητήριο Καρδίτσας προσκαλεί όλους τους εμπόρους να συμμετέχουν στο δεύτερο Εκπτωτικό Χωριό της πόλης για να προσφέρουν στο αγοραστικό κοινό της Καρδίτσας τα εμπορεύματά τους σε χαμηλές τιμές προσιτές για όλους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

  • Επιμελητήριο Καρδίτσας : 2441022301
  • Γραφεία Αναδόχου – Προβολή expo : 2431033733

Υπέυθυνος πωλήσεων – Νεκτάριος Τσόκας

ΠΗΓΗ karditsaportal




Total
0
Shares
Previous Article
domianoi

Οι Δομιανοί Ευρυτανίας (video)

Next Article
gerapatritis upourgos epikrateias

Στους ΟΤΑ το 80 τοις εκατό των αρμοδιοτήτων του Κράτους – Τι θα γίνει με τον ΕΝΦΙΑ