Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

2η Θέση για την Έγκριτος Group-Συνεργασία ΑΕ με την εφαρμογή NoPaperGov

Τη 2η Θέση κέρδισε η Έγκριτος Group-Συνεργασία ΑΕ με την εφαρμογή NoPaperGov στο διαγωνισμό it4gov του Υπουργείου Εσωτερικών!

Ανάμεσα σε πάνω από 100 προτάσεις καινοτόμων εφαρμογών για τη διοικητική μεταρρύθμιση, η εφαρμογή της εταιρείας με “καταγωγή” απο τη Θεσσαλία (Τρίκαλα, Βόλο, Καρδίτσα) πήρε το εισιτήριο για την τελική δεκάδα.

Η εφαρμογή NoPaperGov σχεδιάστηκε για να διευκολύνει τον πολίτη στις συναλλαγές του με το δημόσιο, στο κομμάτι που αφορά τα απαραίτητα γι αυτόν έγγραφα, δίνοντας του το δικαίωμα να τα αποθηκεύει και να τα αποστέλλει μέσω του κινητού του επι τόπου στην υπηρεσία  με την οποία συναλλάσσεται.

Χθες, στο Μέγαρο μουσικής Αθηνών, έλαβε χώρα η παρουσίαση των 10 επικρατέστερων εφαρμογών και η διαδικασία επιλογής και βράβευσης των τριών πρώτων.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης σημείωσε στο τέλος της εκδήλωσης ότι εφαρμογή NoPaperGov θα είναι ανάμεσα στις 4 που θα προωθηθούν άμεσα προς υλοποίηση από το ΥΠΕΣΔΑ.

Παρακάτω, οι φωτογραφίες της ομάδας επιτυχίας της Έγκριτος Group, καθώς και όλων των συμμετεχόντων στην χθεσινή τελετή.

2η Θέση για την Έγκριτος Group-Συνεργασία ΑΕ με την εφαρμογή NoPaperGov

2η Θέση για την Έγκριτος Group-Συνεργασία ΑΕ με την εφαρμογή NoPaperGov

 




Total
0
Shares
Previous Article

25 συλλήψεις της αστυνομίας στη Θεσσαλία μετά από στοχευμένους ελέγχους της

Next Article

Έξοδο σε ταβέρνα πραγματοποίησαν οι νέοι-ες του ¨Θεοδωρίδειου Κέντρου – Ορίζοντες¨ του Δήμου Καρδίτσας

Related Posts

Ελ. Τζανακούλη: Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας - ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ – Η νέα παράταξη που θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Διαβάστε περισσότερα

Ενωμένοι Θεσσαλοί: Ο Κουρέτας, το διαλειμματικό γεύμα και οι απευθείας αναθέσεις

Ενωμένοι Θεσσαλοί: Ο Κουρέτας, το διαλειμματικό γεύμα και οι απευθείας αναθέσεις Παρακολουθώντας σήμερα τον απολογισμό των πεπραγμένων του …