Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

248.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στο Δ.Δ. Μαγούλας

περιφερειακη-ενότητα-καρδίτσας

 

Αντιπλημμυρικά έργα 500.000 ευρώ προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Π.Ε. Καρδίτσας 

Δυο αντιπλημμυρικά έργα συνολικού προϋπολογισμού 500.000 ευρώ εισέρχονται σε φάση υλοποίησης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, καθώς ολοκληρώθηκε η διαδικασία δημοπράτησής τους.

Πρόκειται για το έργο «Αποκατάσταση βλαβών στην περιοχή Δήμου Μουζακίου Δ.Δ. Μαγούλας εντός της ευρείας κοίτης του Παμίσου Ποταμού», προϋπολογισμού 248.000 ευρώ και το έργο «Αποκατάσταση βλαβών στην περιοχή Δήμου Παλαμά στο Δ.Δ. Βλοχού και Δ.Δ. Πέτρινου εντός της ευρείας κοίτης του Ενιπέα ποταμού», προϋπολογισμού 248.000 ευρώ.

agorastosΌπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός: «Σε μια δύσκολη περίοδο, βαδίζοντας με σχέδιο και προγραμματισμό, αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, που οδηγεί σε χρήσιμα έργα για τους πολίτες. Προχωράμε την υλοποίηση δυο σημαντικών αντιπλημμυρικών έργων που συμβάλλουν στην προστασία των περιοχών από πλημμυρικά φαινόμενα. Συνεχίζουμε απερίσπαστοι την καθημερινή σκληρή δουλειά γιατί τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια και δημιουργούν θέσεις εργασίας».


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ




Total
0
Shares
Previous Article
Θρησκευτική πανήγυρη στον Άγιο Αθανάσιο Αρτεσιανού

Θρησκευτική πανήγυρη στον Άγιο Αθανάσιο Αρτεσιανού

Next Article
Δέλτα Καρδίτσας

Αλλάζουν όψη οι πόλεις της Θεσσαλίας

Related Posts

Altani Andriani kideia
Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη

Ετήσιο μνημόσυνο Ανδριανής Αλτάνη ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΤΗΣΙΟ Τελούμε την ΚΥΡΙΑΚΗ  21 Απριλίου 2024 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Της Θεοτόκου…