Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

22o Αντάμωμα Αργιθεατών: 3η Συνάντηση Νεολαίας Αργιθεατών

.

 Στην τελική ευθεία βρίσκονται η προετοιμασίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ) για την φετινή διοργάνωση του 22ου Ανταμώματος Αργιθεατών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, με ώρα έναρξης 11.30, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου.

Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας διοργανώνει για 3η χρονιά την Συνάντηση νεολαίας της ΠΟΑΣ, όπου νέοι από όλοι την Ελλάδα θα φιλοξενηθούν στην Αργιθέα και θα περιηγηθούν σε μοναδικά μέρη αυτής. Η φιλοξενία των παιδιών θα γίνει φέτος στην έδρα του Δήμου Αργιθέας, το Ανθηρό, όπου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ανθηριωτών Αθήνας “Η Αγία Παρασκευή”, προετοιμάζεται η φιλοξενία όλων σε σπίτια συμπατριωτών μας, γεγονός που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την φιλοξενία των αργιθεατών, προκειμένοι η νεολαία μας να έχει τις καλύτερες των αναμνήσεών τους. Την Παρασκευή 29 Ιουνίου από την Λάρισα όπου θα συναντηθούν οι νεολαίοι μας θα ξεκινήσει το ταξίδι με σκοπό φέτος να γνωρίσουν απο κοντά τα παροδοσιακά πανηγύρια, των τρόπο προετοιμασίας τους, αλλά και να ξεναγηθούν σε όμορφα μονοπάτια της Δυτικής Αργιθέας μέχρι και τα έργα του Αχελώου, καταλήγοντας την Κυριακή 1 Ιουλίου στο χώρο διεξαγωγής του Ανταμώματος.

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πολλοί νέοι και νέες,και αναμένεται να ξεπεράσει τις προηγούμενες χρονιές. Συνδιοργανωτές είναι όπως κάθε χρόνο η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας, αλλά και ο Δήμος Αργιθέας, οι οποίοι θα συμβάλλουν στην επιτυχή διοργάνωση των εκδηλώσεων.

Στο χώρο του Ανταμώματος εκτός των χορευτικών των συλλόγων Αργιθεατών που θα παρουσιάσουν χορούς της Αργιθέας, οι αργιθεάτες καλλιτέχνες θα διασκεδάσουν δωρεάν και φέτος με παραδοσιακή αργιθεάτικη μουσική τους παρευρισκόμενους.

Το ΔΣ της ΠΟΑΣ καλεί όλους τους Αργιθεάτες και τις Αργιθεάτισσες να παρευρεθούν στην κορυφαία αυτή εκδήλωση, που στόχο έχει την σύσφιξη των σχέσεων και την ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί στην όμορφη ιδιαίτερη πατρίδα μας!

Καλώς να ανταμωθούμε και φέτος!

Για το ΔΣ

Η πρόεδρος: Νανά Μαυραντζά

Ο γενικός Γραμματέας:  Ανδρεάς Στεργίου

antamoma Argitheaton afisa




Total
0
Shares
Previous Article

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μουζακίου

Next Article

«Καρκίνος και Πρόληψη» σε επιτυχημένη επιστημονική ημερίδα στο Μουζάκι

Related Posts