21η πρόσκληση σε Συνεδρίαση: Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας

Συνεχίζεται η καταγραφή πληγέντων κατοικιών στην πόλη της Καρδίτσας-Καταγραφή πληγέντων κατοικιών στην πόλη της Καρδίτσας - Σε γενική επιφυλακή ο Δήμος Καρδίτσας για το κύμα κακοκαιρίας

21η πρόσκληση σε Συνεδρίαση: Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Καρδίτσας

ΠΡΟΣ
α)Δήμαρχο Καρδίτσας
β)Δημοτικούς Συμβούλους
Καρδίτσα

21η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, των άρθρων 95 & 96 του Ν.3463/06 και των άρθρων 3, 4, 6 & 7 του Κανονισμού Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Σώματος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου (Μυρμιδόνων 2) στις 5-9-2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 2.30’ μ.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση της 11ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου Καρδίτσας έτους 2023 (εισ: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης – διευθυντής οικονομικών Κων. Κορκόντζελος)

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση του Κανονισμού Οργάνωσης και Λειτουργίας της Ετήσιας Παραδοσιακής Εμποροπανήγυρης Καρδίτσας (εισ: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης – διευθυντής οικονομικών Κων. Κορκόντζελος)

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τοποθέτηση συστημάτων βιντεοεπιτήρησης με καταγραφή ήχου ή εικόνας στις σχολικές μονάδες του Δήμου Καρδίτσας (εισ: αντιδήμαρχος Στ. Θεολόγης)

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τροποποίηση μελέτης έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΝΙΑΣ ΤΗΣ 18ης ΚΑΙ 19ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020» (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ 6ουΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής έργου «Επανάχρηση Δημοτικού Κτιρίου (πρώην Α Λύκειο) για Μετεγκατάσταση και Λειτουργία Υπηρεσιών του Δήμου Καρδίτσας – Εργολαβία» (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση του 1ου Α.Π.Ε.και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» (Α.Μ.:16/2018) (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό επιτροπής για την οριστική παραλαβή του έργου «ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ- ΑΙΘΟΥΣΑ ΒΑΡΕΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ» (εισ: αντιδήμαρχος Παν. Σβερώνης)

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συγκρότηση επιτροπής ελέγχου υλοτομίας στην κοινότητα Απιδιάς, για το χρονικό διάστημα 2023-2026 (εισ: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με εκμίσθωση αγροτεμαχίου της δημοτικής κοινότητας Καρδίτσας (εισ: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)

11. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή οφειλής από χρηματικούς καταλόγους τελών άρδευσης έτους 2022 κι επιστροφή ποσού για τέλη άρδευσης έτους 2021 της Κοινότητας Μακρυχωρίου (εισ: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)

12. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με διαγραφή οφειλής από χρηματικούς καταλόγους τελών άρδευσης έτους 2022 της Κοινότητας Αγ.Θεοδώρου (εισ: αντιδήμαρχος Ηλ. Σχορετσανίτης)

13. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση προϋπολογισμού του Κληροδοτήματος Βαλταδώρου έτους 2023 (εισ: διευθυντής οικονομικών Κων. Κορκόντζελος)

Κοινοποίηση
1. Προέδρους Κοινοτήτων
2. Προϊσταμένους Δ/νσεων & Τμημάτων
3. Νομικoύς Συμβούλους

Δημοσίευση: http://www.dimoskarditsas.gov.gr

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΘΩΜΑΣ ΚΟΝΤΟΣ

thomas kontos ypografh

 

Total
0
Shares