Τσίγκας Μουζάκι Καρδίτσας

21ο Αντάμωμα Αργιθεατών – Συνάντηση Νεολαίας της ΠΟΑΣ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ) για τη φετινή διοργάνωση του 21ου Ανταμώματος Αργιθεατών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, με ώρα έναρξης 11.30, στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου. Στις 8.00 πμ θα προηγηθεί θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, κ. Τιμόθεου, και αρτοκλασία.

Στο χώρο του Ανταμώματος, εκτός των χορευτικών των Συλλόγων Αργιθεατών που θα παρουσιάσουν χορούς της Αργιθέας, θα υπάρχει πλούσιες άλλες δράσεις, ενώ Αργιθεάτες μουσικοί αφιλοκερδώς θα διασκεδάσουν παραδοσιακά τους παρευρισκόμενους.

Παράλληλα, η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας διοργανώνει, από τις 30 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2017, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη Συνάντηση Νεολαίας της ΠΟΑΣ, όπου νέοι από όλη την Ελλάδα, θα φιλοξενηθούν στην Αργιθέα και θα περιηγηθούν σε μοναδικά μέρη. Η φιλοξενία των παιδιών θα γίνει και φέτος στην Ιερά Μονή Σπηλιάς, όπου ο καθηγούμενος αυτής, π. Νεκτάριος, θα συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για την επιτυχία του τριημέρου. Ήδη η συμμετοχή από τις νέες και τους νέους της Αργιθέας έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, καθώς επίσης, θα φιλοξενηθούν αντιπροσωπείες, τόσο από τη ΣΕΝ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, όσο και από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος. Μεγάλος αρωγός και συνδιοργανωτής σε αυτή την προσπάθεια στέκεται για ακόμη μία χρονιά η Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και Λάρισας, ενώ τελεί η υπό την αιγίδα του Δήμου Αργιθέας.

Το ΔΣ της ΠΟΑΣ καλεί τους Αργιθεάτες και τις Αργιθεάτισσες να παρευρεθούν στην κορυφαία εκδήλωση του Ανταμώματος και να στηρίξουν όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις, ώστε να βρεθούμε όλοι μαζί στην όμορφη ιδιαίτερη πατρίδα μας και να δώσουμε μία ξεχωριστή πνοή στην αγαπημένη μας Αργιθέα.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 στον Άγιο Νικόλαο Βλασίου!

antamoma argitheatwn 1




Total
0
Shares
Previous Article

Κάθυ και Στέφι Σαμαρά δίδαξαν στις τρικαλινές τα μυστικά του Λακρός

Next Article

Δήλωση του Προέδρου της ΕΝΠΕ κ. Αγοραστού για το Αθλητικό Νομοσχέδιο