Στον Βόλο το διπλό παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών και νέων ιστιοπλοΐας

Share

Συνεχίζοντας στο δρόμο της ανάληψης και διοργάνωσης με απόλυτη επιτυχία μεγάλων διεθνών γεγονότων και εκδηλώσεων, ο Βόλος  αναλαμβάνει και τη διοργάνωση του διπλού παγκόσμιου πρωταθλήματος ανδρών και νέων ιστιοπλοΐας, που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο του 20227.

Η ανάθεση της διοργάνωσης, αντίστοιχη με αυτή που πραγματοποιήθηκε πέρυσι επίσης στον Βόλο, έγινε από τη Διεθνή Ομοσπονδία στον ΝΟΒΑ, ο πρόεδρος του οποίου κ. Λάμπης Τσουκαλάς, ενημέρωσε σήμερα τον Δήμαρχο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, ζητώντας τη στήριξη του Δήμου Βόλου και σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά ανατίθεται ξανά τέτοιας σημασίας διοργάνωση στην ίδια πόλη μόλις μέσα σε τρία χρόνια, γεγονός που καταδεικνύει και το μέγεθος της ικανοποίησης από την επιτυχία της προηγούμενης.

Ο Δήμαρχος κ. Μπέος θιασώτης του αθλητισμού και πρωτεργάτης της καθιέρωσης του Βόλου ως σημείου αναφοράς στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη αποδέχθηκε την πρόταση και θα στηρίξει τη διοργάνωση μεταξύ άλλων και με το έμπειρο στελεχιακό δυναμικό του Δήμου με τεχνογνωσία από προηγούμενες μεγάλες, απόλυτα επιτυχημένες, εκδηλώσεις .

Σημειώνεται ότι οι αγώνες θα διαρκέσουν για ένα δεκαπενθήμερο και θα λάβουν μέρος πάνω από 550 αθλητές.

Δείτε επίσης