Στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ο προπονητής του Φωκιανού Δεληγιάννης Σάκης

Share

Το τμήμα στίβου του Φωκιανού Καρδίτσας θα δώσει το παρόν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου μέσω του προπονητή του Σάκη Δεληγιάννη. Ο προπονητής μας που είναι και ομοσπονδιακός προπονητής του ΣΕΓΑΣ, θα συνοδεύσει την αθλήτρια του Πένυ Τσινοπούλου στη Ρώμη στην προσπάθεια για μια καλή θέση αλλά και στο κυνήγι της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο προπονητής του συλλόγου μας θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας στίβου και θα βοηθήσει την ομάδα βάδην στην δύσκολη αποστολή της.

Ο Σάκης Δεληγιάννης είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε και ανέδειξε τους πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες της πόλης μας Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, Πένυ Τσινοπούλου, σαν προπονητής αναδεικνύει με την αξία του το όνομα της πόλης μας.

Σήμερα ο Φωκιανός μέσω του Θανάση Δεληγιάννη συνεχίζει να αναδεικνύει αθλητές. Ήδη οι νεαροί μας αθλητές Παπαστεργίου Ανδρέας (Κ23), Σάλτης Παναγιώτης (Κ18) έχουν πιάσει όριο για ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και θα αγωνιστούν με την εθνική ομάδα, ένώ σε τροχιά πρόκρισης είναι και ο Αριστοτέλης Μπούσδας και Χρύσα Αρβανιτάκου Κ(23).

Στο σωματείο μας υπάρχουν παιδιά νεαρής ηλικίας (δημοτικό – γυμνάσιο) που ακολουθούν το πρόγραμμα προπόνησης των προπονητών μας και έχουν διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Το Δ.Σ. του Φωκιανού εύχεται καλή επιτυχία στον προπονητή μας και σε όλη την εθνική ομάδα στίβου.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ “Ο ΦΩΚΙΑΝΟΣ” ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Δείτε επίσης