Να μην ξεχνάμε την απραξία της περιφ. Αρχής Κ Αγοραστού: Oι ενεργοί πολίτες Μουζακίου θυμίζουν την εγκατάλειψη βασικών υποδομών !

Share

Ο δραστήριος και ενεργός δημότης Μουζακίου Ηλίας Μπάλλας μαζί με άλλους 60 συμπολίτες του, θυμίζουν με σημερινό άρθρο τους – που τεκμηριώνουν με επιστολές – τα απερίγραπτα χάλια του δρόμου “Μουζάκι – Κερασιά – Λίμνη Πλαστήρα”, που θα ωθούσε -αν γινόταν- σε τουριστική οικονομική ανάπτυξη την ευρύτερη περιοχή Μουζακίου ,συνδέοντας τα Μετέωρα – Περτούλι- με Λίμνη μέσω άξονα από Ανθοχώρι – Κερασιά .

Θυμίζουν σε όλους μας: Την απραξία, ολιγωρία και αδιαφορία των πρώην αιρετών Θεσσαλίας σε Λάρισα – Καρδίτσα, την αναβλητικότητα και τελική απώλεια πιστώσεων (άνω των 4.000.000€).

Οι “πρώην” μπορεί βέβαια να τιμωρήθηκαν εκλογικά από τους Καρδιτσιώτες – Θεσσαλούς και να πέρασαν στην … Αντιπολίτευση μετά από 13 χρόνια αλαζονικής εξουσίας, αλλά η περιοχή μαραζώνει, μένει αποκλεισμένη οδικά και χάνει πόρους εξ αιτίας όλων αυτών.
^ Κενές περιεχομένου οι εξαγγελίες για πολλοστή φορά από κυβερνώντες για «Φράγμα» Μουζακίου, για νέο άξονα …
^ Ούτε την απαρχαιωμένη επικίνδυνη γέφυρα Βατσουνιάς (Αργύρη) δεν μπόρεσαν για δεκαετίες να ανακατασκευάσουν.
^ Ούτε την στροφή Ογκλάβια – άνοδο Τυμπάνου (επικίνδυνες καθιζήσεις), παρότι ισχυρές εταιρίες Αιολικών έχουν επενδύσει τεράστια ποσά για έργα ΑΠΕ.

• Η νέα περιφ Αρχή οφείλει να θυμίζει και αυτή -όχι μόνο οι άξιοι Ενεργοί Πολίτες- την αποτυχία και εγκατάλειψη των περιοχών Μουζακίου – Αργιθέας – Αγράφων από τον απελθόντα “Θεσσαλό Ηγέτη“ περιόδου 2011-2023 με στήριξη κομματικών κέντρων (Γαλάζιων Συστημάτων ) και στελεχών του ν Καρδίτσας.
Γιατί με πρόσφατες δηλώσεις (περί ηθικής κάθαρσης / επίορκους υπαλλήλους) διαφαίνεται μιά …ρεβανσιστική πρόθεση.

•• Η Πολιτική είναι δύσκολο και σύνθετο σπορ, θέλει αντοχές, προβλεπτικότητα και επαγρύπνηση !
••• Κυβέρνηση – Υπ. Υποδομών – Περιφέρεια Θεσσαλίας και Βουλευτές: Ώρα να απαντήσουν στα δίκαια Αιτήματα του Ηλία Μπάλλα και 60 ενεργών πολιτών.

^ Οι Δημ Άρχοντες να αξιοποιήσουν την άψογη…ασίστ που δέχθηκαν ….

Δημήτρης Παπακώστας 25-5-24
Αιρετός ΤΑ Αχελώου Αργιθέας Θεσσαλίας
(25 έτη)- Νομικός
@@@@@@@@@@@@@@@@
@ σχετικό δημοσίευμα :
https://mouzakinews.gr/2024/05/tria-simantika-erga-pou-saranta-chronia-den-mporoun-vroun-ton-dromo-tis-ylopoiisis/

Δείτε επίσης