Γκολάν – Υποκριτές

Share

Γράφει ο ΚΑΠΟΥΛΑΣ – ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΓΚΟΛΑΝ – ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

Πόση ψευτιά, πόση υποκρισία σε ένα θεσμό που ο στόχος του είναι η ειρήνη, το τραγούδι, η φιλία, η αγάπη και ό,τι δίνει χαρά στον κόσμο που ασχολείται με αυτό και μόνο.

Μιλάμε για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού που ένωνε τόσα χρόνια όλο τον ευρωπαϊκό κόσμο και όχι μόνο και ανέδειξε αρκετά μουσικά ονόματα που άφησαν εποχή.

Από την στιγμή όμως που έδωσε όλη αυτή η ιστορία κι άλλο νόημα, όπως η διαφορετικότητα του τάδε ή του δείνα τραγουδιστή, οι προτιμήσεις του, κάπως άρχισε να διαφοροποιείται ο στόχος του θεσμού για καλό ή για κακό, εξαρτάται από τις απόψεις του καθένα.

Αλλά από την στιγμή που η πολιτική μπήκε για καλά στο παιχνίδι (διώξανε την Ρωσία, διώξανε την Ολλανδία) τα πράγματα με τον θεσμό άρχισαν να ξενίζουν (να γίνονται ξένα).

Γιατί δεν έγινε το ίδιο και με το Ισραήλ που σκοτώνει κάθε μέρα στη Γάζα παιδιά;
Τί κρύβεται πίσω από αυτή την υποκρισία;
Τί κρύβεται πίσω από τα καμώματα τόσων;
Υποκρισία, αηδία, αλητεία, εγκλήματα!!!

Δηλαδή, τους πείραξε το χασμουρητό της Σάττι, η διαφοροποίηση της Ολλανδίας, η στήριξη από τόσες επιτροπές του Ισραήλ δεν πείραξε;

Μα το επίθετο της τραγουδίστριας του Ισραήλ, Γκολάν δεν τους πείραξε, με τα υψίπεδα του Γκολάν, που άρπαξε το Ισραήλ μέσα σε μία νύχτα, δεν πείραξε;

Γραμματείς και Φαρισαίοι, Υποκριτές!!!

Τρίκαλα 16/5/2024
ΚΑΠΟΥΛΑΣ – ΒΑΡΝΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Δείτε επίσης