Επίσκεψη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας στα έργα που γίνονται στο χώρο της αγοράς

Share

Επίσκεψη της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας στα έργα που γίνονται στο χώρο της αγοράς

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας επισκέφθηκε τα έργα που γίνονται στο χώρο της αγοράς και διαπίστωσε ότι η εργολαβία που έχει αναλάβει την ανάπλαση μπροστά από τον Άγιο Γεώργιο προχωράει με ικανοποιητικούς ρυθμούς και ο υπεύθυνος του έργου μας διαβεβαίωσε ότι η πρόσβαση στα καταστήματα θα είναι εφικτή μέχρι  και το τέλος της παρέμβασης.

Η εργολαβία που έχει αναλάβει την ανάπλαση που ξεκινάει από την οδό Μ. Αλεξάνδρου μας  διαβεβαίωσε ότι τις επόμενες δύο με τρεις ημέρες θα ρίξει το τσιμέντο και αμέσως μετά θα ξεκινήσει η τοποθέτηση των κυβόλιθων.

Να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στα εκεί καταστήματα γίνεται με δυσκολία γι αυτό θα πρέπει οι αρμόδιοι του Δήμου και της εργολαβίας να επισπεύσουν την παρέμβαση και άμεσα να διασφαλίσουν την πρόσβαση στις επιχειρήσεις, όπως κάνανε στον κεντρικό πεζόδρομο.

Διαπιστώσαμε επίσης ότι μεγάλο μέρος της οδού Αβέρωφ και της οδού Πλαστήρα είναι σχεδόν έτοιμο. Σε επικοινωνία που είχαμε με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Όλγα Μακρή, μας είπε ότι αν ο εργολάβος δώσει την συγκατάθεσή του τότε θα δοθεί  αυτό το τμήμα στην κυκλοφορία και αυτό είναι που επιθυμεί όλος ο Εμπορικός Κόσμος που δραστηριοποιείται στην γύρω περιοχή .

Ο Εμπορικός Σύλλογος καλεί τις εκεί επιχειρήσεις να ενημερώνουν τον Σύλλογο για τυχόν προβλήματα που προκύπτουν ώστε να επεμβαίνει για την επίλυση αυτών.

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου αφουγκράζεται και επεμβαίνει εκεί που χρειάζεται, σε συνεννόηση και όχληση προς τους αρμόδιους εκλεγμένους φορείς, για την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων μελών μας και όχι μόνο.

Από τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας

Δείτε επίσης