Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα από το νέο  Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης

Share

Εθιμοτυπική επίσκεψη από το νέο Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης είχε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας την Δευτέρα 27 Μαΐου στις 19.30 στο Δημαρχείο, παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Χαντζιάρας, ο Αντιπρόεδρος κ. Γεώργιος Κωσταρέλλος, ο Γ. Γραμματέας κ. Βασίλειος Σαργιώτης, ο Κοσμήτορας κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου και το μέλος κ. Αντώνιος Κανέλας.

Ο κ. Μαράβας ευχήθηκε  στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα τονίζοντας ότι όπως και με την προηγούμενη Διοίκηση ο Δήμος είχε πολύ καλή συνεργασία, με την αμέριστη βοήθεια που παρείχε στον Σύλλογο, έτσι με την ίδια τακτική θα συνεχίσει το ίδιο και με εσάς που αποτελείται  νέο Δ Σ. του Συλλόγου.

Επίσης η συζήτηση επικεντρώθηκε και θέματα που αφορούν τον Δήμο όπου ο κ. Μαράβας τους ενημέρωσε εν’ συντομία για την σκεπαστή Αγορά που πρόκειται να γίνει δίπλα στο ξύλινο σπίτι, όπου στεγάζονται εδώ και καιρό τα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου για να δυναμώσει κάπως εμπορικά η συγκεκριμένη περιοχή.

Και τέλος συζητήθηκαν και θέματα που αφορούσαν τον Κυνηγετικό Σύλλογο που έβαλλαν ο Πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.-

Δείτε επίσης