Εκδρομή στην Ιταλία για την ΙΡΑ Καρδίτσας

Share

Εκδρομή στην Ιταλία για την ΙΡΑ Καρδίτσας

Στις πριν τον Κορωνοϊό εποχές, η εκδρομή της εβδομάδας που ακολουθεί το Πάσχα ήταν το γεγονός της χρονιάς για τα μέλη και τους φίλους της τοπικής διοίκηση ΙΡΑ Καρδίτσας. Ήρθε λοιπόν ξανά η ώρα να συνεχιστεί η παράδοση και αυτό έγινε με μια φανταστική εκδρομή στην Ιταλία.

Εκδρομή στην Ιταλία για την ΙΡΑ Καρδίτσας

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή και όμορφη διάθεση, η οποία στη διάρκεια της εκδρομής φτιάχτηκε ακόμη περισσότερο, η πολυπληθής ομάδα ταξίδεψε με λεωφορείο και πλοίο στην νοτιοδυτική Ιταλία, όπου παρέμεινε για πέντε ημέρες και είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί παγκοσμίου φήμης αξιοθέατα και μέρη. Με βάση την Νάπολη, επισκέφθηκαν μοναδικής αξίας αρχαιολογικούς χώρους, όπως την αρχαία πόλη της Πομπηίας, στη σκιά του Βεζούβιου, πανέμορφες και γραφικές πόλεις, όπως το Σορέντο και το Αλμπερομπέλο και πολυφωτογραφημένα χωριά, όπως το Αμάλφι και το Ποζιτάνο. Ταυτόχρονα, εννοείται ότι απόλαυσαν κλασικές ιταλικές γεύσεις, διασκέδασαν με την ψυχή τους και απόλαυσαν κάθε στιγμή αυτού του υπέροχου ταξιδιού.

Εκδρομή στην Ιταλία για την ΙΡΑ Καρδίτσας

Μια νέα χώρα λοιπόν, άνοιξε την πόρτα της ως προορισμός για την ΙΡΑ Καρδίτσας και σίγουρα η σχέση αυτή θα έχει μέλλον, καθώς η γειτονική μας χώρα αναμφίβολα έχει να δώσει πολλές ακόμη εκδρομές σε πανέμορφα μέρη και προορισμούς. Ήδη, κατά την επιστροφή των εκδρομέων οι προτάσεις για τους επόμενους προορισμούς έδιναν και έπαιρναν, δημιουργώντας ευχάριστη διάθεση και προσμονή. Η τοπική διοίκηση Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, έχοντας πάντα ως γνώμονα και επιδίωξη την εξωστρέφεια της Ένωσης με πολύ αγάπη και καλή διάθεση έχει ήδη αρχίσει το σχεδιασμό της επόμενης εξόρμησης, περιλαμβάνοντας φυσικά εκτός από τα μέλη και τους καλούς φίλους της Ένωσης.

Servo per amikeco’ – ‘Υπηρετώ δια της Φιλίας’

Εκδρομή στην Ιταλία για την ΙΡΑ Καρδίτσας

Δείτε επίσης