Δήλωση του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Share

Δήλωση του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου για την Αναγέννηση Καρδίτσας

Είναι γεγονός ότι όσο και αν το τελευταίο χρονικό διάστημα η πορεία για την Αναγέννηση Καρδίτσας έμοιαζε προδιαγεγραμμένη, η επισημοποίηση της πτώσης της από την super league 2, αποτέλεσε μια δύσκολη στιγμή για όλους τους Καρδιτσιώτες, ιδιαίτερα για όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο και αγαπούν την ομάδα.

Ωστόσο είναι ολοφάνερο, ότι ακόμη και μετά από αυτή την αρνητική εξέλιξη κανένας δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να λιποψυχήσει. Τώρα η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Ως δημοτική αρχή Καρδίτσας στηρίζουμε σταθερά την ομάδα της Αναγέννησης, στηρίζουμε τον πρόεδρο και την διοίκηση, όπως κάνουμε σταθερά από την πρώτη στιγμή. Θεωρούμε ότι η Αναγέννηση κάτω από τη διοίκηση του προέδρου της Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος τόσο έχει προσφέρει για την ομάδα, με την αποφασιστική συμμετοχή όλων των μελών της διοίκησης, του προπονητικού team, των ποδοσφαιριστών αλλά και των φιλάθλων, θα ξεκινήσει μια καινούργια νικηφόρα προσπάθεια. Ο στόχος είναι συγκεκριμένος, τίθεται κάθε φορά από τη διοίκηση και όλοι εμείς καλούμαστε να τον στηρίξουμε.

Στα καλά και στα κακά είμαστε διπλά στην Αναγέννηση Καρδίτσας και είναι κοντινός ο χρόνος που η ομάδα θα μας δώσει και πάλι δυνατές χαρές και συγκινήσεις.

Για τη Δημοτική αρχή Καρδίτσας

Ο Δήμαρχος

Βασίλης Τσιάκος

Δείτε επίσης