Στην γέφυρα Αργύρη ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Φάνης Στάθης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Κώστα Τέλιο

Share

Στην γέφυρα Αργύρη ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Φάνης Στάθης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Κώστα Τέλιο

Την γέφυρα του Αργύρη επισκέφθηκαν πριν από λίγες ημέρες ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Φάνης Στάθης μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ.Κώστα Τέλιο, τον κ.Ηλία Λεοντάρη Υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας και τον κ.Χρήστο Αναστασόπουλο, Τεχνικό Σύμβουλο του Περιφερειάρχη.

Η συνάντηση έγινε με σκοπό να ενημερωθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την εξέλιξη των εργασιών της κατασκευής νέας γέφυρας, που αποτελεί θέμα ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής.

«Την περασμένη εβδομάδα μαζί με τους κ.κ. Ηλία Λεοντάρη, υπεύθυνο πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Θεσσαλίας και Χρήστο Αναστασόπουλο τεχνικό σύμβουλο του Περιφερειάρχη, καθώς και με υπαλλήλους των τεχνικών υπηρεσιών, επισκεφτήκαμε την γέφυρα Αργύρι, ώστε να λάβουμε γνώση για την εξέλιξη των εργασιών κατασκευής νέας γέφυρας, η οποία ήταν ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της περιοχής .

Κατόπιν με το δήμαρχο Μουζακίου κ. Φάνη Στάθη , τον πρόεδρο του Ανθοχωρίου κ.Παναγιώτη Τσίγκα και τον δημοτικό σύμβουλο, κ. Αποστόλη Τσίγκα επισκεφτήκαμε την περιοχή Ανθοχωρίου στο σημείο που ο παλιός δρόμος καταστράφηκε , προκειμένου να διερευνηθούν πιθανοί τρόποι αποκατάστασής του.

Την περιοχή της Κερασιάς μαζί με τον πρόεδρό της κ. Στέφανο Τσικρικά για να εντοπίσουμε σημείο με προβλήματα κατολισθήσεων.

Τη γέφυρα Φυλακτής για την κατασκευή νέας, καθώς και τη γέφυρα στον ποταμό Καριτσιώτη και τέλος πήραμε εικόνα για τις ζημιές που υπέστη ο ορεινός όγκος , και τέλος ξεναγηθήκαμε σε ξενοδοχειακή επιχείρηση της περιοχής και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Μοντανεμα, όπου διαπιστώθηκε πως ο δρόμος για την πρόσβαση στο ξενοδοχείο δεν είναι πια κατάλληλος.

Θα είμαστε πάντα σε εγρήγορση και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα των περιοχών αυτών και όχι μόνο», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ.Τέλιος σε ανάρτησή του.

Δείτε επίσης