Περιοδεία με υποψ. ευρωβουλευτές/τριες της Νέας Αριστεράς στην Καρδίτσα

Share

Περιοδεία με υποψ. ευρωβουλευτές/τριες της Νέας Αριστεράς στην Καρδίτσα

“Για μια Ευρώπη Δημοκρατική, Ειρηνική, Οικολογική”

Στην κρίσιμη μάχη των Ευρωεκλογών του Ιουνίου, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η κατεύθυνση που θα πάρει μια πιθανή ανασύνθεση του πολιτικού χάρτη.

Ταυτόχρονα, είναι ένας σταθμός για την Ευρώπη, τη χώρα μας και τον κόσμο. Οι συσχετισμοί που θα διαμορφωθούν από αυτές, θα καθορίσουν τις απαντήσεις που θα δοθούν, ή δε θα δοθούν, στις αλλεπάλληλες κρίσεις που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας, όπου κι αν ζούμε.

Μπροστά σ’ αυτή τη μάχη η Νέα Αριστερά φιλοδοξεί να ανοίξει τον δρόμο για τη συγκρότηση μιας ισχυρής αριστερής, προοδευτικής  αντιπολίτευσης και δηλώνει παρούσα, για να κρατηθεί ζωντανή η υπόθεση της κοινωνικής δικαιοσύνης σε αυτό τον τόπο. Για να ανακτήσουμε την χαμένη αξιοπιστία μιας ολόκληρης παράταξης.

 Η Νέα Αριστερά Καρδίτσας υποδέχεται τους υποψήφιους ευρωβουλευτές και υποψήφιες ευρωβουλευτριες, Γαβριήλ Σακελλαρίδη ,Ζωή Ακριβουλη, Νικήτα Μυλόπουλο και Έλενα – Ολγα Χρηστίδη, στην Ανοιχτή Εκδήλωση-Συζήτηση στο Ρόπτρον Καφέ (αίθριο Νέας αγοράς Καρδίτσας), την  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 7.30μμ.

Το πρωί οι υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές/τριες μαζί με μέλη και στελέχη της Νέας Αριστεράς Καρδίτσας θα επισκεφτούν την Λαϊκή Αγορά Παλαμά (11πμ) όπου θα συνομιλήσουν με παραγωγούς και καταναλωτές. Στη συνέχεια θα επισκεφτούν το Βλοχό (12.45μμ) και τη Μεταμόρφωση (1.30μμ) όπου θα έχουν συναντήσεις με τους κατοίκους και τους φορείς τους ώστε να συμβάλλουν και από τη Βουλή στη στήριξη των αιτημάτων τους που μήνες μετά την καταστροφή παραμένουν σε εκκρεμότητα οδηγώντας τους παραγωγούς της περιοχής και τους κατοίκους σε οριακή κατάσταση

Στις Ευρωκελογές του 2024 η Νέα Αριστερά δίνει τη  μάχη της ελπίδας  των  οραμάτων και της προοπτικής  και για τη Θεσσαλία!

ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δείτε επίσης