Παρουσίαση Υποψηφίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τις Προκριματικές Εκλογές Ανάδειξης Υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Share

Παρουσίαση Υποψηφίων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για τις Προκριματικές Εκλογές Ανάδειξης Υποψηφίων Ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε σήμερα από τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Καρδίτσας, παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που θα λάβουν μέρος στις προκριματικές εκλογές ανάδειξης υποψηφίων οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024.

Κατατέθηκαν συνολικά δέκα (10) υποψηφιότητες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Τα ονόματα των υποψηφίων είναι:

Βαγενά-Κηλαηδόνη Άννα

Δημητρίου Παναγιώτης

Δριτσέλη Παναγιώτα

Καραγιάννη Φανή

Μαρτίου Γεώργιος

Μιξαφέντη Αντιγόνη

Σπανοθύμιος Θεόδωρος

Τζιώρας Βασίλειος

Τουρναβίτης Γεώργιος

Χλαπανίδα Χριστίνα

Στo site https://euroekloges.syriza2024.gr υπάρχουν αναρτημένα τα ονόματα όλων των υποψηφίων ανά Περιφέρεια με τα βιογραφικά τους στοιχεία.

Οι προκριματικές εκλογές θα διεξαχθούν την ερχόμενη Κυριακή 14 Απριλίου 2024  και  από την περιφέρεια Θεσσαλίας θα προκριθούν τρεις (3) υποψήφιοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ .

Κάλπες θα στηθούν σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, σε σημεία που θα ανακοινωθούν άμεσα, ενώ ταυτόχρονα  τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, οι φίλοι/ες καθώς επίσης και οι κάτοικοι του εξωτερικού που επιθυμούν να ψηφίσουν διαδικτυακά, θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής (με τα ακριβή τους στοιχεία επικοινωνίας) για την προκριματική ψηφοφορία, όπως αυτή αναρτήθηκε στον i-syriza, μέχρι και τις 7/4/2024 στις 12 τα μεσάνυχτα, ώρα Ελλάδος.

Για τους υποψηφίους της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα τίθεται ένας (1) σταυρός προτίμησης. Οι εκλογείς που θα ψηφίσουν διαδικτυακά, θα μπορούν να επιλέξουν να ψηφίσουν σε μια από τις 14 Περιφέρειες.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθώς και οι φίλοι/ες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ οι οποίοι/ες θα προσέλθουν την 14η Απριλίου στα εκλογικά τμήματα και θα λάβουν μέρος στην προκριματική εκλογική διαδικασία συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα φίλου/ης του ΣΥΡIΖΑ-ΠΣ.

ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Γκινής Κωνσταντίνος

Δείτε επίσης