Η Καρδίτσα υποδέχεται την Πάτμο

Share

Η Καρδίτσα υποδέχεται την Πάτμο

Το 4ο Γυμνάσιο Καρδίτσας υποδέχτηκε με χαρά και φιλόξενη διάθεση το Γυμνάσιο της Πάτμου που επισκέφθηκε την πόλη μας την Δευτέρα 22 Απριλίου. Η επίσκεψη έρχεται ως επιστέγασμα μιας συνεργασίας των 2 σχολείων στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος eTwinningπου διεξήχθη την τρέχουσα χρονιά με θέμα «Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου».

Μαθητές της Καρδίτσας και της Πάτμου γνωρίστηκαν διαδικτυακά, δούλεψαν με web 2 εργαλεία και αντάλλαξαν πληροφορίες σχετικά με τα ήθη και τα έθιμα του τόπου τους μέσα από τις οποίες προέκυψε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο το οποίο είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του σχολείου μας στην  παρακάτω διεύθυνση https://read.bookcreator.com/Bu04vtyG7PdhyCVRinTaRklD5S02/S_qCsTo0QimvluIiWl702Q/9be46ZTbRnG-ALHnFPdslA-righ

Η Καρδίτσα υποδέχεται την Πάτμο

Η υποδοχή παιδιών και καθηγητών ήταν θερμή με παρουσιάσεις βίντεο, παραδοσιακών χορών και τοπικών εδεσμάτων έτσι ώστε η γνωριμία με τον τόπο μας να είναι και βιωματική.

Το Γυμνάσιο Πάτμου θα επιστρέψει στο νησί του γεμάτο δώρα από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και μια ‘βαλίτσα’ γεμάτη αναμνήσεις και νέες φιλίες!

Δείτε επίσης