Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Share

Έληξε το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη στο Δημοτικό Συμβούλιο! «Καταδικαστέα κάθε μορφή βίας» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου

Το απόγευμα της Πέμπτης (25/4) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μουζακίου, συζητήθηκε μεταξύ άλλων το περιστατικό που συνέβη μεταξύ του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Παπακώστα και του Συμβούλου της μειοψηφίας κ.Ηλία Σερίφη, σε πρόσφατη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Βάϊος Φροξυλιάς καταδικάζοντάς το συμβάν και τονίζοντας ότι δεν μπορεί αυτό το γεγονός να χαρακτηρίσει κανέναν από τους δύο «πρωταγωνιστές» τους οποίους γνωρίζει καλά.

Καταδικαστέο έκρινε το περιστατικό και η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ.Φανή Δασκάλου αλλά και η Αντιδήμαρχος κ.Μαρία Καραμπέκου που τοποθετήθηκε καθώς ήταν παρούσα εκείνη την ημέρα.

Παράλληλα η κ.Καραμπέκου ανέφερε και τα περιστατικά βίας που είχαν εκτυλιχθεί κατά την προεκλογική περίοδο.

Για το συγκεκριμένο συμβάν μίλησαν φυσικά και οι εμπλεκόμενοι κ.Γιώργος Παπακώστας και κ.Ηλίας Σερίφης ξεκαθαρίζοντας τις θέσεις τους.

Στο τέλος ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης καταδίκασε κάθε μορφή βίας και ανέφερε πως παρότι εκτιμά βαθιά τον κ.Φροξυλιά καθώς τον γνωρίζει χρόνια, περίμενε από εκείνον να κρατήσει μια διαφορετική στάση και να αποπέμψει από τον συνδυασμό του όσους προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα κατά την προεκλογική περίοδο.

Δείτε παρακάτω όσα ειπώθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο για το συμβάν μεταξύ του κ.Παπακώστα με τον κ.Σερίφη:

Δείτε επίσης