5 επιχειρήσεις από την Καρδίτσα στο Demo Day που διοργάνωσε η ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Share

5 επιχειρήσεις από την Καρδίτσα στο Demo Day που διοργάνωσε η ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καρδίτσας

Ένα διαφορετικό Rural DEMO DAY συνδιοργανώθηκε την Πέμπτη, 27 Μαρτίου στην Αθήνα από το Impact Hub Athens, την Αναπτυξιακή Καρδίτσας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καρδίτσας. Η δράση αποτελεί μέρος του προγράμματος Rural Incubation που υλοποιείται από το Impact Hub Athens με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Google.org.

Στη σκηνή του Impact Hub βρέθηκαν 4 εδραιωμένες επιχειρήσεις και 1 νεοφυής από την Καρδίτσα. Οι εταιρείες ήταν η  Antiflood, η  LMECO RECYCLING, η Παπαδάκος ΑΕΒΕ, η Militsis IC και η ZSP ENERGY.

Οι εταιρείες παρουσίασαν νέα προϊόντα που έχουν αναπτύξει και ξεκίνησαν να διοχετεύουν στην αγορά, σε επιλεγμένο κοινό επενδυτών & industry leaders, μεταξύ των οποίων οι Μάρκος Κουμουνδούρος, Ρηνέτα Μήτση, Ελένη Στεφανίδου, Ιωάννα Σαπουντζή, Κωνσταντίνος Λάφκας, Μάνος Κιτσέλης και Ράνια Καμπουροπούλου.

Οι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις προοπτικές ανάπτυξης των νέων προϊόντων τους σε νέες αγορές, να γνωριστούν με επενδυτές & να συνδεθούν με εκπροσώπους του αθηναϊκού οικοσυστήματος βιωσιμότητας.

Ευχαριστούμε τις ανωτέρω επιχειρήσεις για τη συμμετοχή και την επιτυχημένη παρουσίασή τους καθώς επίσης και τις επιχειρήσεις «Ηλιόζυμο» και «Οικογένεια Γαϊτανίδη», για τα εξαιρετικά τοπικά προϊόντα που προσέφεραν στους παρευρισκόμενους.

Η ΑΝ.ΚΑ Α.Ε. σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Καρδίτσας θα συνεχίσει τις δράσεις της σχετικά με την δικτύωση, την εξωστρέφεια και την ενδυνάμωση της επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής μας.

Σακελλαρίου Ευάγγελος
Γενικός Διευθυντής

Δείτε επίσης