Ημερίδα για τον έναν χρόνο της Επιθεώρησης Εργασίας ως Ανεξάρτητη Αρχή

Share

Ημερίδα για τον έναν χρόνο της Επιθεώρησης Εργασίας ως Ανεξάρτητη Αρχή

Την Τετάρτη  27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε Ημερίδα για τον Ένα χρόνο λειτουργίας της Επιθεώρησης Εργασίας ως Ανεξάρτητη Αρχή: Αποτελέσματα, Προκλήσεις & Προοπτικές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και  στην οποία συμμετείχε ως ομιλήτρια για τη Βία και Παρενόχληση στην Εργασία: Μονόδρομος η μηδενική ανοχή, η Γεν. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Καρδίτσας και επικεφαλής της Γραμματείας Ισότητας και Ατομικών-Κοινωνικών  Δικαιωμάτων της ΓΣΕΕ, συν. Γούλα Δώρα.

Συμμετείχαν η υπ. Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου , ο υπ. Εθνικής Οικονομίας Κωστής Χατζηδάκης, ο υπ. Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κοινωνικοί εταίροι, εκπρόσωποι φορέων, καθώς και στελέχη της Αρχής.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, συζητήθηκαν οι μεταρρυθμίσεις που προωθούνται στον τομέα της Ασφάλειας και Υγείας στην εργασία, η μετάβαση της αγοράς εργασίας στην ψηφιακή εποχή, το ζήτημα της βίας και παρενόχλησης στην εργασία, απέναντι στο οποίο η μηδενική ανοχή είναι μονόδρομος και ακόμα η ουσιαστική αντιμετώπιση της εργασιακής εκμετάλλευσης, που συνδέεται και με την εμπορία ανθρώπων.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                       Η Γεν Γραμματέας

Καπράνας Γιώργος                                                  Γούλα Δώρα

Δείτε επίσης