Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών N. Τρικάλων

Share

Γενική Συνέλευση της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών N. Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων και Μικρασιατών N. Τρικάλων ενημερώνει τα μέλη του Σωματείου του ότι την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, από τις 11.30 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στο υπόγειο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Τρικκαίων, επί της Γαριβάλδη 8, με τα εξής θέματα:

  1. Έγκριση του απολογισμού δράσης και της διοικητικής-οικονομικής διαχείρισης του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων.
  2. Έγκριση των ετήσιων προϋπολογισμών και ισολογισμών εσόδων και εξόδων και απαλλαγή του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Εκλογή μελών της Εφορευτικής Επιτροπής.
  4. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στις δευτεροβάθμιες Οργανώσεις – Ομοσπονδίες.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στο ίδιο μέρος, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024, από τις 11.30 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ. (καταληκτική ημερομηνία).

Για δήλωση υποψηφιοτήτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν στο email του συλλόγου [email protected]  μέχρι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Με τιμή για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Κοσμάς Αποστολίδης

Η Γραμματέας

Νόπη Παπαδοπούλου

Δείτε επίσης