Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Μουζακίου

Share

Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Πολυτέκνων Μουζακίου

Την Κυριακή, 18 φεβρουαρίου 2024 και ώρα 18.00, στο κέντρο εκδηλώσεων «ΕΝΑΣΤΡΟΝ», πραγματοποιήσαμε την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας, σε ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές του Νομού μας, Κωτσός Γεώργιος, Σκόνδρα Ασημίνα και Σπάνιας Αριστοτέλης (ο βουλευτής Τσιάρας Κων/νος απέστειλε ευχετήρια επιστολή), η πρόεδρος του Δ.Σ. Μουζακίου Δασκάλου Φανή (η οποία εκπροσώπησε το Δήμαρχο), ο αντιδήμαρχος Σκρέτας Κων/νος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γκινής Επαμεινώνδας, Καπούλα Στέλλα, Παναγόπουλος Γεώργιος και Πούπης Νικόλαος, η τοπική Σύμβουλος Μουζακίου, Λαζαρίνα Μαρία, ο πρόεδρος του Συλλόγου «ΙΤΑΜΟΣ» Καλαμπαλίκης Θωμάς, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμπουριανιτών και πολλοί φίλοι των Πολυτέκνων.

Στη διάρκεια της τελετής βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες μαθητές στις Πανελλήνιες του 2022 και 2023, με χρηματικό ποσό που πρόσφεραν οι αντιδήμαρχοι: Κουτρομάνος Χρήστος, Κουτσογιάννης Ιωάννης, Παπακώστας Γεώργιος, Σκρέτας Κων/νος και ο Σύλλογός μας.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από τους μουσικούς Κρανιώτη Μάκη (κλαρίνο) και Κατσόγιαννο Κώστα (κιθάρα), τους οποίους διέθεσε το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου. (Φιλική συμμετοχή στο τραγούδι από τη Ρίτσα Τόλου.)

Ευχαριστούμε θερμά:

  • Όλους, όσοι παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
  • Τη βιομηχανία γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ για τα 80 σοκολατούχα γαλατάκια που πρόσφερε για δωρεάν διανομή στα παιδάκια.
  • Τον πολύτεκνο γονέα και ιδιοκτήτη του καταστήματος 365, Πάπαρη Θεοδόσιο για προσφορά χρηματικού ποσού.
  • Τους: Γκινή Δ. (super market, Μαυρομμάτι), Μιχαήλ Γ. (super market), Σταμούλη Ν. (ταβέρνα ΚΕΡΑΜΑΡΙΟ), Χαλίλη Ν. (ταβέρνα ΧΑΛΙΛΗ) και Χούτο Π. (ταβέρνα ΣΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑ) για τις 5  δωροεπιταγές που μας πρόσφεραν, οι οποίες αντιστοιχούσαν στους 5 λαχνούς της βασιλόπιτας.
  • Τον Κουρκούνη Αντώνιο, έμπορο ξυλείας (Τρίκαλα) για την προσφορά των κουλουριών.
  • Τον Ντίμτσα Θεόδωρο, έμπορο ξυλείας (Τρίκαλα) για προσφορά χρηματικού ποσού.
  • Τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜ Κουτρομάνο Χρήστο, για τη διάθεση των μουσικών του Ωδείου.
  • Τον ιδιοκτήτη του κέντρου «ΕΝΑΣΤΡΟΝ» για την άψογη προετοιμασία και εξυπηρέτηση.

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ

Για το Δ.Σ.

Α. Τόλος

Δείτε επίσης