Α.Σ.Κ Ιαπωνική: Ξεκινά σήμερα Παρασκευή η προπώληση εισιτηρίων για το σπουδαίο ματς με τον Παναθηναϊκό

Share

Α.Σ.Κ Ιαπωνική: Ξεκινά σήμερα Παρασκευή η προπώληση εισιτηρίων για το σπουδαίο ματς με τον Παναθηναϊκό

Ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία σε Ελλάδα και Ευρώπη, μία θεαματικά ανανεωμένη ομάδα με κορυφαίους αστέρες στο ρόστερ της υποδέχεται την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 5.15 μ.μ. ο Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

Για την 20ή αγωνιστική, ο Α.Σ.Κ. φιλοξενεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» τον Παναθηναϊκό AKTOR, σε ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός για την περιοχή που προσελκύει δικαιολογημένα το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αυξημένη ζήτηση, από την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου ξεκινά η προπώληση εισιτηρίων για το συγκεκριμένο αγώνα. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα, τόσο από την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.ticketmaster.gr όσο και από τα γραφεία του Α.Σ.Κ. (στο ισόγειο στην οδό Σταμούλη 3) καθημερινά 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, όπως επίσης Σάββατο 10-1 το πρωί. Η προπώληση των εισιτηρίων θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12 π.μ..

Θυμίζουμε πως το εισιτήριο είναι ονομαστικό και αριθμημένο, επομένως παροτρύνουμε τους φιλάθλους να τα προμηθευτούν με τη διαδικασία της προπώλησης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και η ταλαιπωρία.

Σε ό,τι αφορά στις διαθέσιμες θέσεις αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές έχουν ως εξής:

  • Στις θύρες BD, DD, ED (κάτω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 25 ευρώ, ενώ θα υπάρχει παιδικό εισιτήριο (για τους 16 ετών και κάτω) στην τιμή των 12 ευρώ.
  • Στις θύρες BU, CU, DU και EU (πάνω διάζωμα), η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, η τιμή του παιδικού 7 ευρώ, ενώ ισχύει ειδική τιμή στις συγκεκριμένες θύρες στα 10 ευρώ για πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και άνεργους.
  • Τέλος, στις θύρες FA, FB, η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 30 ευρώ και του παιδικού 15 ευρώ.

Κάθε φίλαθλος είτε με φυσική παρουσία είτε με ηλεκτρονική αγορά, θα πρέπει βάσει νομοθεσίας, να καταχωρήσει το πλήρες ονοματεπώνυμο και το ΑΜΚΑ του, ενώ για τις ειδικές κατηγορίες (νέοι και παιδιά έως και 16 ετών, ΑΜΕΑ, Πολύτεκνοι, Τρίτεκνοι, Φοιτητές και Άνεργοι) θα πρέπει να προσκομίζονται και τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα.

Δείτε επίσης