Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Share

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον έκοψε τη Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα ο Σύλλογός μας σήμερα 20/1/2024 το απόγευμα στις 6 στην αίθουσα του Δημοτικού μας σχολείου.

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα παραβρέθηκαν τιμώντας την εκδήλωση η καινούργια πρόεδρος του χωριού μας κ. Μαρία Κ. Τσίντζου με τους τοπικούς συμβούλους Βάιο Αθανασίου και Παν. Κωστόπουλο.

Επίσης παραβρέθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου μας κ. Στέλλα Καπούλα, Πέτρος Πάττας, Επ. Γκινής, ο πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου και Δημ. Σύμβουλος κ. Ηλ. Σερίφης  και η πρόεδρος  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεωργία Κ. Τσίντζου.

Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμότατος  πατέρας Νικόλαος Δήμος.

Στον σύντομο χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Δ. Γιώτης ευχαρίστησε όλους τους παραβρισκόμενους ευχόμενος σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά αναφερόμενος συγχρόνως στις προγραμματισμένες για το 2024 πολιτιστικές δράσεις  του Συλλόγου μας.

Ο τυχερός που του έπεσε το φλουρί ήταν ο μικρός  Ιωάννης Δ. Γκινής ευχόμενοι να είναι πάντα τυχερός και υγιής στη ζωή του.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους και όσες βοήθησαν στην εκδήλωση ειδικά τις κυρίες του χορευτικού μας τμήματος

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας τον Φούρνο του Άρη Καραβίδα και κ. Μπαλατσούκα για την δωρεά της  εξαιρετικής Βασιλοκουλούρας, την εταιρία Εθνικών μεταφορών MARULIS TRANS, τον Αντιδήμαρχο Χρ. Κουτρομάνο, την ΟΝΟΙΡΟΠΑΓΙΔΑ [Ειρήνης και Φώτη Τουραλιά] και τους Αδελφούς Καλαμπάκα Παναγιώτη και Αδαμάντιο.

Καλή χρονιά σε όλους.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου «Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ»

Δείτε επίσης