Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων | Τετάρτη 24/01/2024

Share

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65 λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων | Τετάρτη 24/01/2024

Με απόφαση του νέου αστυνομικού Διευθυντή Καρδίτσας Ταξίαρχου Στυλ. Μπιλιάλη θα υπάρξουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ε65 λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγελθεί για σήμερα Τετάρτη 24 Ιανουαρίου.

Αναλυτικά:

1.Σήμερα Τετάρτη (24/01/2024), από ώρα 10:00 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί, για λόγους ασφαλείας, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων που λαμβάνουν χώρα κατά διαστήματα (ανοιχτές συνελεύσεις πεζών αγροτών), την εκτροπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στα ακόλουθα σημεία του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδος Ε65, ως εξής:

-Α/Κ Προαστίου (97,3 χ/θ) Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Λαμία (εκτροπή της  κυκλοφορίας προς Επ. Ο. Προαστίου – Αγίας Τριάδας):

-Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Προαστίου, μέσω της συνδετήριας οδού Αγίας Τριάδας με τον Ε65, προς την περιφερειακή οδό Αγίας Τριάδας και στη συνέχεια κίνηση στην Επ. Οδό Προαστίου – Αγίας Τριάδας – Καρδίτσας και ακολούθως στην Ε.Ο. Τρικάλων – Καρδίτσας – Ν. Μοναστηρίου και είσοδος στον Ε65 από τον κόμβο Σοφάδων (διασταύρωση Ανωγείου).

-Α/Κ Ανάβρας (60,9 χ/θ) Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τρίκαλα (εκτροπή της  κυκλοφορίας αυτής προς Επ. Ο. Ανάβρας- Κέδρου):

-Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται από τον κόμβο Ανάβρας προς τη συνδετήρια οδό του Ε65 με Κέδρο-Ανάβρα.

-Για τα οχήματα που κινούνται προς Καρδίτσα και Τρίκαλα η κυκλοφορία θα διεξάγεται προς Καλλιφώνι – Αγιοπηγή – Καρδίτσα.

-Για τα οχήματα που κινούνται προς Σοφάδες – Λάρισα η κυκλοφορία θα γίνεται  μέσω της Επ. Ο. Ανάβρας – Φίλιας – Μαυραχάδων –Σοφάδων.

2. Οι Δ.Α. Φθιώτιδας και Τρικάλων παρακαλούνται για την έκδοση τ υ χ ό ν απαιτούμενων Αποφάσεων απαγόρευσης κυκλοφορίας στην περιοχή ευθύνης τους, καθώς και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων στα σημεία εκτροπής της κυκλοφορίας.
3. Το Τ.Τ. Αυτοκινητόδρομων Καρδίτσας παρακαλείται για τη λήψη επιβαλλόμενων μέτρων αρμοδιότητάς του.
4. Η παρούσα απόφαση είναι προσωρινή και ισχύει από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο μέχρι την έκδοση νεότερης Απόφασής μας, όταν εκλείψουν οι έκτακτοι
λόγοι ισχύος της.
5. Οι προϊστάμενές μας Υπηρεσίες, καθώς και οι λοιπές Υπηρεσίες στις οποίες κοινοποιείται η παρούσα παρακαλούνται για την ενημέρωσή τους.
6. Οι παραβάτες της παρούσας τιμωρούνται σύμφωνα με τις ποινές που ορίζονται από τον Ν. 2696/1999 (Κ.Ο.Κ.), όπως τροποποιήθηκε – αντικαταστάθηκε και ισχύει με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

Καρδίτσα, 24 Ιανουαρίου 2024

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Στυλιανός ΜΠΙΛΙΑΛΗΣ
Ταξίαρχος

Δείτε επίσης