Φάνης Στάθης: Ημέρα συγκίνησης η ορκωμοσία, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πιο σκληρά από ότι δουλέψαμε αυτή την τετραετία

Share

Φάνης Στάθης: Ημέρα συγκίνησης η ορκωμοσία, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πιο σκληρά από ότι δουλέψαμε αυτή την τετραετία

Στο Κινηματοθέατρο Μουζακίου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής για τον Δήμο Μουζακίου.

Με κάθε επισημότητα και πλήθος κόσμου, ο εκλεγείς δήμαρχος Μουζακίου, Θεοφάνης Στάθης και οι νεοεκλογέντες δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι έδωσαν όρκο να υπακούουν στο Σύνταγμα και τους νόμους αλλά και να εκπληρώνουν με κάθε εντιμότητα τα καθήκοντά τους.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεος.

Λίγο μετά την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής, ο Θεοφάνης Στάθης απευθύνθηκε στους συμπολίτες του και δεσμεύτηκε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για έναν καλύτερο Δήμο Μουζακίου.

Το μήνυμα του Δημάρχου Θεοφάνη Στάθη για την ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής

«Το Μουζάκι και ο Νομός Καρδίτσας δοκιμάστηκε ξανά τους τελευταίους μήνες και είμαι σίγουρος πως η βοήθεια του Πρωθυπουργού θα είναι η μέγιστη για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να αποκαταστήσουμε τις ζημιές που μας έχουν βρει.

Σας ευχαριστώ πολύ που παρευρίσκεστε σήμερα στην ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής, κυρίες και κύριοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και αγαπητά Μέλη των Τοπικών Συμβουλίων καλή θητεία, δημιουργική θητεία για να παίρνουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. Δεν μιλάμε για συνεργασία αυτή είναι δεδομένη, το είδατε και στην προηγούμενη θητεία, ότι ήμασταν πάντα δίπλα σας.

Σήμερα είναι μια ημέρα τιμής αλλά κυρίως συγκίνησης, συγκίνησης γιατί τελειώνει αυτή η τετραετία και θυμάμαι όλα αυτά που έγιναν σε αυτή την θητεία και δεν έγιναν λίγα, έγιναν πάρα πολλά. Απανωτές κρίσεις, πρωτόγνωρες κρίσεις που δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά καμία διοίκηση στην τοπική αυτοδιοίκηση και κληθήκαμε να τις αντιμετωπίσουμε εμείς. Αντικειμενικά βγήκαμε μπροστά, τα πήγαμε πολύ καλά, προσπαθήσαμε πολύ, δουλέψαμε σκληρά, συνεργαστήκαμε με τον καθέναν από εσάς και κυρίως με την κεντρική Κυβέρνηση, με την Περιφερειακή Κυβέρνηση και οφείλω να ομολογήσω και νομίζω ότι είναι αντικειμενικό αυτό, ότι το Μουζάκι παρότι αντιμετωπίσαμε όλες αυτές τις κρίσεις και μας βρήκαν όλες αυτές οι κρίσεις, το Μουζάκι έχει αλλάξει.

Αυτό που δεσμεύομαι σε όλους και σε όλες, είναι ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πιο σκληρά από ότι δουλέψαμε αυτή την τετραετία. Κυρίως όμως δεν θα διαχωρίσουμε τους συνδημότες μας, σε δημότες δύο ταχυτήτων, είμαστε εδώ για όλους σας, το διαπιστώσατε την θητεία που πέρασε θα το διαπιστώσετε και στην θητεία που έρχεται. Είμαι πολύ περήφανος και πολύ τυχερός γιατί δεν είμαι μόνος μου σε αυτή την προσπάθεια, έχω κυρίως αυτούς τους υπέροχους συνεργάτες, τους ειδικούς συνεργάτες που καταρτίσαμε έναν πάρα πολύ καλό συνδυασμό και πραγματικά οι δημότες το επιβράβευσαν στις 8 Οκτώβρη.

Ο Δήμος Μουζακίου έχει πετύχει πάρα πολλά, τελευταία μάλιστα πριν από μία εβδομάδα το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κατέταξε τον Δήμο Μουζακίου στους 6 πιο αποτελεσματικούς Δήμους, αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Η μεγαλύτερη επιβράβευση βέβαια ήταν η εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι συνδημότες μας στις 8 Οκτώβρη 2023, ένα ποσοστό εξαιρετικό, πολύ μεγάλο ποσοστό, το οποίο πραγματικά μας γεμίζει με μεγάλη χαρά, με μεγάλη τιμή και με μεγάλη περηφάνια, κυρίως όμως μας γεμίζει με μεγάλη ευθύνη. Να είστε σίγουροι ότι αυτή την ευθύνη θα την φέρουμε εις πέρας και θα την αναλάβουμε γιατί έχουμε την πείρα, τις ικανότητες, τις δυνατότητες για να μπορέσουμε να πάμε το Μουζάκι ακόμη πιο ψηλά. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με την καθεμία και τον καθένα, είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τη νέα Περιφερειακή διοίκηση, με την Κυβέρνηση συνομιλούμε έτσι και αλλιώς σε υψηλό επίπεδο και πραγματικά πρέπει από αυτό εδώ το βήμα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Βουλευτές, οι οποίοι βοηθούν στα μέγιστα και έχουμε μεγάλη δουλειά μπροστά μας, με πολλές διεκδικήσεις που είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια όλων θα τις επιτύχουμε.

Θα συνεργαστούμε όπως προείπα άρρηκτα με τους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων, θα είμαι δίπλα σας να είστε βέβαιοι για αυτό και να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία. Θα συνεργαστούμε όμως και με κάθε υγιή φορέα, κάθε υγιή μονάδα, κάθε υγιή άνθρωπο ακόμη και με τους συμβούλους της Αντιπολίτευσης αρκεί να μην υπάρχουν πολιτικές σκοπιμότητες για το καλό του Μουζακίου.

Οι πράξεις και τα έργα θα είναι αυτά που θα αποδείξουν ότι αυτή η διοίκηση, αυτή η Δημοτική Αρχή θα πάει το Μουζάκι μπροστά. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που είστε σήμερα εδώ και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς τους υπέροχους συνεργάτες που θα πορευτούμε μαζί την επόμενη πενταετία. Καλή θητεία!».

Δείτε επίσης