Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Share

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Μια μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12 το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μουζακίου, δίνοντας έτσι έντονο μουσικό «χρώμα» στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου.

Ένα μοναδικό πάζλ από ήχους και φωνές θα αποτελέσει την πεμπτουσία μιας ξεχωριστής καλλιτεχνικής παράστασης, ανάλογης του ιδιαίτερου κύρους ενός μουσικού σχολείου που για πολλά χρόνια συνεισφέρει τα μέγιστα στη μουσική εκπαίδευση της νεολαίας του τόπου μας. Ανατολή και Δύση, Παραδοσιακή και Κλασική Μουσική θα συνυπάρξουν σε μια μοναδικά συναυλία που θα προσφέρει σπάνια συναισθήματα ψυχικής ανάτασης στο κοινό, λαμπρύνοντας ακόμη περισσότερο τα Μουζακιώτικα Χριστούγεννα.

Στη συναυλία συμμετέχουν καθηγητές, σπουδαστές και τα μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου. Συγκεκριμένα:

1) H Παιδική Χορωδία του Ωδείου με συνοδεία Ορχήστρας από καθηγητές του Ωδείου, υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίνας Κρανιά.

2) Το Σύνολο Παραδοσιακής Μουσικής με τον καθηγητή του Ωδείου κ. Μάκη Κρανιώτη στο κλαρίνο.

3) H Νεανική Χορωδία, υπό τη διεύθυνση της κ. Έφης Κομπούρα.

4) Η Φιλαρμονική και η Γυναικεία Χορωδία του Ωδείου, υπό τη διεύθυνση της κ. Λίλας Αγγέλη.

5) Κουαρτέτο Εγχόρδων  και η Σχολή Μονωδίας σε διάφορα Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την «Άγια Νύχτα» που θα ερμηνεύσουν όλα τα μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου, υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού Διευθυντή κ. Νίκου Ευθυμιάδη.

Δείτε επίσης