Με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιο Μάνο συναντήθηκε ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Τέλης Σπάνιας

Share

Με τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΔΕΔΔΗΕ κ. Αναστάσιο Μάνο συναντήθηκε ο βουλευτής Καρδίτσας κ. Τέλης Σπάνιας

  • Προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση του δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στο νομό μας.

Επίσης ο κ. Σπάνιας ενημέρωσε τον κ. Μάνο για τα προβλήματα που εμφανίστηκαν μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, αλλά και για ζητήματα που υπήρχανκαι πριν από αυτές.

Πριν ξεκινήσω, δήλωσε ο κ. Σπάνιας,θα ήθελα να συγχαρώ τους ανθρώπους της ΔΕΔΔΗΕ Καρδίτσας οι οποίοι πραγματικά βρισκόταν μέρα νύχτα δίπλα στους συμπολίτες μας, για να επαναφέρουν άμεσα το δίκτυο εκεί όπου υπήρχε ανάγκη.

Μπορεί το μέγεθος της καταστροφής να είναι μεγάλο για το δίκτυο σας, αλλά  μεγάλα είναι και τα προβλήματα στους κάτοικους της περιοχής μας.

Ο νομός έχει έναν τεράστιο ορεινό όγκο που τους χειμερινούς μήνες λόγο των καιρικών συνθήκων παρουσιάζονται πάντα προβλήματα στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ.

Οι παρεμβάσεις σας σε αυτά τα σημεία πρέπει να γίνονταιάμεσα. Μέχρι σήμερα υπάρχουν καθυστερήσειςοι οποίες οφείλονται στην έλλειψηπροσωπικού με αποτέλεσμα την πολυήμερηαπουσία του ηλεκτρικούρεύματος με ότι αυτό συνεπάγεται.

Ένα άλλο τεράστιας σημασίας θέμα που εμφανίζεται τους καλοκαιρινούς μήνες και αφορά τους αγρότες του νομού μας, είναι η καθυστέρηση ηλεκτροδότησης την περίοδο που καλλιέργειες, όπως το βαμβάκι,χρειάζονται νερόκαι το δίκτυοσαςλόγω μη άμεσης αποκατάστασης της βλάβης, επαναλειτουργεί μετά από αρκετές ημέρες.

Πρέπει να λάβετε υπόψιν ότι όταν ένας αγρότης δεν ποτίσει συγκεκριμένες  ημέρες, η ζημιά η οποία θα υποστεί η καλλιέργεια του είναι μεγάληκαι την οποία βέβαια η Υπηρεσία σας δεν θα κληθεί να καλύψει.

Ζητώ λοιπόν από εσάς την ενίσχυση του προσωπικού για την κάλυψη των αναγκών στον αστικόιστό, σταορεινά και ιδιαίτερα στον κάμπο,ειδικά τους μήνες που οι καλλιέργειες πρέπει να αρδευτούν, να υπάρχουν συνεργεία αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο λόγο.

Ο κ. Μάνοςδήλωσε ότι η ΔΕΔΔΗΕ είναι μια υπηρεσία που έχει ένα τεράστιο δίκτυο το οποίο στην περιοχή μας έχει μεγάλες βλάβες, αλλά τόνισε ότι θα παρέμβει έτσι ώστε να επιλυθούν ταπροβλήματα που επιβαρύνουν τους κάτοικους του νομού Καρδίτσας.

Δείτε επίσης