Λάρισα | Ανοικτή επιστολή – απάντηση του Απ. Καλογιαννη στον Θαν. Μαμάκο

Share

Λάρισα | Ανοικτή επιστολή – απάντηση του Απ. Καλογιαννη στον Θαν. Μαμάκο

Κύριε Μαμάκο σας απευθύνω δημόσια αυτή την επιστολή, γιατί είναι εντέλει ο μόνος τρόπος  ώστε οι πολίτες να είναι ενημερωμένοι και να αντιληφθούν τι πραγματικά συμβαίνει στο Δήμο μας.

Με αναγκάζουν να το κάνω οι χυδαιότητες που αναγράφονται στη χθεσινή σας ανακοίνωση με στόχο να σπιλώσουν πρόσωπα και να διαμορφώσουν πολεμικό κλίμα στην πόλη, διασπώντας την ενότητα της κοινωνίας μας και αποδομώντας το έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής.

Τέτοια κατάσταση, από την ολοκλήρωση της θητείας μιας δημοτικής αρχής, μέχρι την ανάληψη της νέας, δεν υπήρξε ποτέ, όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης που γνωρίζω καλά.

Προφανώς και θα έχετε όλο το χρόνο και για να ελέγξετε το δήμο και να αναπτύξετε τη δική σας δραστηριότητα. Προς τι λοιπόν η ακατανόητη αυτή ανακοίνωση, η οποία δίνει τροφή – πέραν κάθε αληθείας και πραγματικότητας – στους «χουλιγκάνους» και τα τρολς του διαδικτύου, που έσπευσαν με ύβρεις να υποστηρίξουν τα δήθεν επιχειρήματα της;

Μόλις χθες συναντηθήκαμε στο γραφείο μου μετά από πρόσκληση μου. Μιλήσαμε ανθρώπινα. Συμφωνήσαμε σε εξελισσόμενα ζητήματα. Αυτά που επικαλείται η ανακοίνωση, είναι συζητημένα και συμφωνημένα μαζί σας και σε ότι αφορά τη ΔΕΥΑΛ και τα νέα έργα της με τον κ. Μαβίδη και σε ότι αφορά το ισοσκελισμένο σχέδιο του προϋπολογισμού και τις τυχόν παρατηρήσεις σας με τον κ. Αδαμόπουλο. Οι διαγωνισμοί που είναι σε εξέλιξη εδώ και μήνες, ολοκληρώνονται και υπογράφονται σύμφωνα με το νόμο και τις προθεσμίες που βάζει αυτός. Προφανώς τα έργα θα υλοποιηθούν από σας. Η ενημέρωση σας για δημοτικές εκκρεμότητες επιλέξατε να γίνεται στο ιδιωτικό σας γραφείο, όπου καλείτε τους διευθυντές. Το γνωρίζω. Τις ελάχιστες φορές που απευθυνθήκατε σ’ εμένα, είχατε πληροφόρηση και στάση πολιτικού πολιτισμού, παρά τα όσα έγιναν μέσα στην προεκλογική περίοδο. Η παράδοση – παραλαβή θα γίνει όπως ορίζει ο νόμος. Όλα διάφανα, σε όλα τα επίπεδα. Αυτό επιτάσσει το συμφέρον της πόλης και η ομαλή διαδοχή.

Όμως, τα ψεύδη και οι απειλές αυτής της ανακοίνωσης – υποτίθεται – της παράταξης σας υποδηλώνουν ότι δίπλα σας εκτρέφεται ένα «τέρας» που είμαι βέβαιος ότι κάποια στιγμή θα σας δαγκώσει αν δεν πάρετε έγκαιρα τα μέτρα σας.

Αυτά!!! Γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της…

Υ.Γ. Όσο για τους κονδυλοφόρους που με τα σημερινά τους κείμενα, προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια για διάλυση της Συμπαράταξης, βάλλοντας κατά του προσώπου μου, να ξέρουν κάτι: Μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς.

 

Δείτε επίσης