Κ. Αγοραστός: Πάμε μαζί να κάνουμε την Θεσσαλία τον τόπο που θέλουμε

Share

Κ. Αγοραστός: Πάμε μαζί να κάνουμε την Θεσσαλία τον τόπο που θέλουμε

  • Έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω 

Με μήνυμα προς όλες τις Θεσσαλές και όλους τους Θεσσαλούς ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου Υποψήφιος Κώστας Αγοραστός κλείνει την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει των δεύτερων εκλογών της Κυριακής. Ο κ. Αγοραστός στο μήνυμα του αναφέρει τα εξής:

«Η Θεσσαλία είναι το χώμα που μας γέννησε,  η πατρίδα που μας έθρεψε,  ο τόπος που μας μεγάλωσε.  Κάθε μας βήμα κρύβει αναφορές από τα παιδικά μας χρόνια.  Αλλά και συγκρίσεις για αυτά που πετύχαμε μαζί τα προηγούμενα χρόνια.

Η φύση ανθίζει και θυμώνει.  Ναι, πληγωθήκαμε.  Γονατίσαμε, ναι. Αλλά αντέξαμε.  Παραδεχτήκαμε όσα μπορούν να γίνουν καλύτερα. Δίνουμε χέρι συνεργασίας σε όλους.  Βάσει των αρχών και του ήθους που έχουμε καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια.  Της αγάπης, της πίστης και της αφοσίωσης για τον τόπο μας.  Σήμερα, σας κοιτώ στα μάτια και  με την ευθύνη της δέσμευσης μου σας λέω: Έχω καταλάβει τι πρέπει να αλλάξω. Πάμε μαζί για να κάνουμε την Θεσσαλία τον τόπο που θέλουμε. Πάμε μαζί για να πάρουμε δύναμη ο ένας από τον άλλον και να διορθώσουμε όσα μας πληγώνουν. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Μόνο αυτός της καρδιάς και της αποφασιστικότητας. Μαζί, θα τα φτιάξουμε όλα από την αρχή. Η Θεσσαλία μας ενώνει».

Δείτε επίσης