Εργαστήρια φωνής και για εκπαιδευτικούς στο 3ο ARTience – Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή στα Τρίκαλα

Share

Εργαστήρια φωνής και για εκπαιδευτικούς στο 3ο ARTience – Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή στα Τρίκαλα

Με εξειδίκευση σε εκπαιδευτικούς και σε ομάδες επαγγελματιών με βασικό «εργαλείο» εργασίας τη φωνή, πραγματοποιούνται τα εργαστήρια του 3ου ARTience Διεθνούς Συνεδρίου για τη Φωνή.

Τα ARTience Workshops θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, από τη 1.00 μ.μ. έως τις 5.00 μ.μ., στο Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη. Τα εργαστήρια απευθύνονται ειδικά στους εκπαιδευτικούς της πόλης και αφορούν πρακτική εξάσκηση σε τεχνικές αποκατάστασης, ενδυνάμωσης και προστασίας της φωνής των εκπαιδευτικών και είναι δωρεάν για το κοινό.

Σε αυτά τα εργαστήρια, θα διδάξουν καταξιωμένοι εκπαιδευτές φωνής και λογοθεραπευτές, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της φωνητικής εκπαίδευσης και αποκατάστασης. Ο στόχος είναι η παροχή πολύτιμων εργαλείων και γνώσης στους εκπαιδευτικούς, προκειμένου να διεκπεραιώσουν τη σχολική χρονιά ομαλά και με απόλυτη φροντίδα για τη φωνή τους.

Με την πρωτοβουλία αυτή η ARTience by_PhonoQuest δίνει στους εκπαιδευτικούς της πόλης μια μοναδική ευκαιρία για την προστασία της φωνής τους στη διδασκαλία.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ARTience by_PhonoQuest στο 6906610604 ή μέσω email στο [email protected].

Εργαστήρια φωνής και για εκπαιδευτικούς στο 3ο ARTience - Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή στα Τρίκαλα

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

12:30 – 13:00  Προσέλευση και εγγραφή

13:00 – 13:15  Χαιρετισμοί Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων 

13:15 – 13:30  Η φωνή ως εργαλείο διαχείρισης της επικοινωνίας | Τσιούτσια Μαρία, Προϊσταμένη Τμήματος Πολιτισμού Δήμου Τρικκαίων, Πολ. Επιστήμη και Δημόσια Διοίκηση M.Sc.

13:30 – 15:00 Εργαστήριο: Ελεύθερη Φωνή και Καθαρή Άρθρωση: Τεχνικές για Υγιή και Ελεύθερη Έκφραση | Τρέβλια Αθηνά, Φωνοθεραπεύτρια, Εκπαιδεύτρια Φωνής, MA CSSD University of London

15:00 – 15:30: Διάλειμμα

15:30 – 17:00 Εργαστήριο: Πρακτικές Εφαρμογές για Φωνητική Ενδυνάμωση

  • Τοπουζίδη Αρετή, Μουσικός, Τραγουδίστρια, Καθηγήτρια Φωνητικής, Συγγραφέας, Πιστοποιημένη στην Παιδαγωγική του Σύγχρονου Τραγουδιού
  • Λινάρδου Άννα, Τραγουδίστρια, Δασκάλα τραγουδιού, Διευθύντρια της Διαπολιτισμικής Χορωδίας της ΕΛΣ, Διπλωματούχους Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην Παιδαγωγική της Φωνής – MA in Voice Pedagogy

17:00 – 18:00 Λήξη Συνεδρίου & Συναυλία μελών της Δημοτικής Χορωδίας Δωματίου Τρικάλων «Αρμονικές Φωνές»/”Voci Intonate” με τραγούδια σύγχρονων Ελλήνων και Ουκρανών συνθετών

Τόπος διεξαγωγής: Κέντρου Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ARTience by_PhonoQuest σε συνεργασία με το Κέντρο Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων και υπό την αιγίδα και οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού.

Εργαστήρια φωνής και για εκπαιδευτικούς στο 3ο ARTience - Διεθνές Συνέδριο για τη Φωνή στα Τρίκαλα

Δείτε επίσης