Δουμανάς Νέστορας: Θεωρώ ύψιστης σημασίας υποχρέωση κάθε νέου πολίτη που αγαπά τον τόπο του την ενασχόληση του με τα κοινά

Share

Δουμανάς Νέστορας: Θεωρώ ύψιστης σημασίας υποχρέωση κάθε νέου πολίτη που αγαπά τον τόπο του την ενασχόληση του με τα κοινά

*Δουμανάς Νέστορας – Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Μαυρομματίου

  “ Θεωρώ ύψιστης σημασίας υποχρέωση κάθε νέου πολίτη που αγαπά τον τόπο του την ενασχόληση του με τα κοινά “.

Οι  δημοτικές εκλογές δεν πρέπει να έχουν κομματική χροιά, όπως τα προβλήματα και τα σύγχρονα έργα που χρειάζονται να γίνουν για να βελτιώσουν την καθημερινότητα του πολίτη.

Χρειάζεται μόνο ένα  μείγμα ανθρώπων με ικανότητες, με εμπειρία, με γνώσεις, με όρεξη,  και νέες προτάσεις.

Αποδέχθηκα την πρόσκληση του Δημάρχου κ. Θεοφάνη Στάθη να συμμετέχω στις  προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές  με το συνδυασμό ”Νέα Πορεία” ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος και να συμβάλλω ενεργά στον αγώνα  και γω με  ήθος και εντιμότητα, γιατί Θέλω και μπορώ να συνεισφέρω στην προσπάθεια για πρόοδο και ανάπτυξη  του χωριού μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από γόνιμους διαλόγους ,αφουγκράστηκα τις ανάγκες και τα προβλήματα των συγχωριανών μου και ιδιαίτερα των  νέων ανθρώπων, οι οποίοι βλέπουν, κρίνουν, αξιολογούν και προτείνουν λύσεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Σας καλώ όλους  λοιπόν, να γίνετε  μέτοχοι στη λήψη αποφάσεων που απαιτούνται, για να προχωρήσουμε μπροστά, για  τον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί  για ένα ελπιδοφόρο μέλλον, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για τα παιδιά μας και με ιδιαίτερη αγάπη  και τον τόπο μας, γιατί όλοι μας έχουμε δικαίωμα στο όνειρο ,στην επιτυχία, στην δημιουργία και στην προοπτική της ανάπτυξης του.

Ήμουν είμαι και θα είμαι έμπρακτα  δίπλα σας υποστηρίζοντας με όλες μου τις δυνάμεις την ανάπτυξη και την ευημερία του χωριού μας, γιατί πιστεύω ότι αξίζει ένα καλύτερο μέλλον, πάντα με ήθος, αξιοπρέπεια και αλήθειες.

Έχοντας για όπλα μου την ειλικρίνεια, την εντιμότητα και τη σκληρή δουλειά που χρειάζονται να γίνουν για να βελτιώσουν την καθημερινότητα,  ζητάω την στήριξη σας προκειμένου να εκπροσωπήσω το Μαυρομμάτι, γιατί Θέλω και μπορώ να συνεισφέρω στην συλλογική προσπάθεια για  την πρόοδο του χωριού μας.

Η Γενέτειρα του Ήρωα μας Γ. Καραϊσκάκη, αξίζει ένα καλύτερο αύριο, είναι ένας τόπος ξεχωριστός, ευλογημένος, στολισμένος με τις ομορφιές του θεού και με μεγάλη ιστορική και πολιτιστική  παράδοση.

Με εκτίμηση

Υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος Μαυρομματίου

Δουμανάς Νέστορας

  ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μαυρομμάτι  Καρδίτσας μέχρι την αποφοίτησή του από το  λύκειο.

Εισήχθη στην σχολή της Αστυνομίας  το 1985 και υπηρέτησε σε μάχιμες υπηρεσίες, Αθηνών και Δ. Μακεδονίας, γνωρίζοντας διαφορετικούς ανθρώπους και κουλτούρες, όπου και συνταξιοδοτήθηκε το 2010, με τελική στάση την γενέτειρα του το Μαυρομμάτι όπου και ζει μόνιμα.

Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Τσακιρίδου.

Από το 2016 τελεί  πρόεδρος του Μοτοσυκλετιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου.

Αγαπά τον Αθλητισμό, το περιβάλλον και τον πολιτισμό  και προσφέρει ανιδιοτελώς σε διάφορες συλλογικές και εθελοντικές  δραστηριότητες.

Το ενδιαφέρον του για την ανάδειξη, ανάπτυξη και προώθηση  του μηχανοκίνητου αθλητισμού και αθλητικού τουρισμού, έχοντας ως  όραμα την δημιουργία οργανωμένων αθλητικών υποδομών, ενίσχυσε την απόφασή του να ασχοληθεί ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θέτοντας υποψηφιότητα για πρώτη φορά ως υποψήφιος κοινοτικός σύμβουλος το 2019.

Η ευθύνη, η συνέπεια, η οργάνωση, η εργατικότητα και η συνεργασία, είναι χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, όπως και η διάθεση προσφοράς για το καλό και την ευημερία  της τοπικής κοινωνίας.

Δείτε επίσης