Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου: Περιφερειακές εκλογές: Ώρα ανατροπής για τη Θεσσαλία!

Share

Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου: Περιφερειακές εκλογές: Ώρα ανατροπής για τη Θεσσαλία!

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι σημαντική υπόθεση.

Σε μια κρίσιμη περίοδο για το μέλλον του τόπου μας,  έχουμε την ευκαιρία να γυρίσουμε σελίδα στη  Θεσσαλία.

Την Κυριακή, με την ψήφο μας μπορούμε ως κοινωνία ,να στείλουμε ισχυρό μήνυμα ότι η δεξιά δεν είναι ανίκητη και να δώσουμε τέλος στο καθεστώς Αγοραστού.

Λέμε όχι ,στον εκβιασμό και τις απειλές της κυβέρνησης Μητσοτάκη,προκειμένου να ψηφιστεί ο εκλεκτός τους κ. Αγοραστός ,στον β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Στήνουν   φιέστες και απροκάλυπτα  ανακοινώνουν μέτρα που ήδη έχουν ανακοινώσει , φτάνοντας στο σημείο να απειλούν   τους πολίτες για τον χρόνο  υλοποίησης των μέτρων στήριξης και το ύψος των αποζημιώσεων, συνδέοντας τα με την εκλογή του εκλεκτού τους Περιφερειάρχη.

Ποσά αποζημιώσεων που έχουν ήδη προαποφασιστεί και τα οποία δικαιούνται οι άνθρωποι του πρωτογενή τομέα, που υπέστησαν σοβαρές ζημιές  απο τις καταστροφικές πλημμύρες.

Χαρακτηρίζουν  ως «ανωμαλία» και λόγο καθυστέρησης την εκλογή του αντίπαλου υποψηφίου.

Θεωρούν δηλαδή ιδιοκτησία τους το κράτος,τη χώρα και τους θεσμούς της.

Γιατί  άραγε ,με τέτοιο πάθος σύσσωμη η κυβέρνηση της  Ν. Δ. , επιζητά ξανά στα ηνία της Περιφέρειας τον κ. Αγοραστό;

 Γιατί η ΝΔ συνεχίζει να στηρίζει τον κ. Αγοραστό ,ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με πληθώρα καταγγελιών, από την Εισαγγελία και από κατοίκους της Θεσσαλίας, για βλάβη κατά ζωής και περιουσιών και μη απορρόφηση 900 εκ. ευρώ για εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων;

Τί θα γίνει εάν η δικαιοσύνη αποφανθεί ότι είναι όντως υπεύθυνος;

Εύκολα μπορούμε  να βγάλουμε  συμπεράσματα σχετικά με το τι διακυβεύεται στη Θεσσαλία. Οι πολιτικές και ο τρόπος διοίκησης και διαχείρισης εδώ και 13 χρόνια του κ. Αγοραστού, πρέπει να καταδικαστούν!

 Είναι πάρα πάρα πολλά τα χρήματα και τα κονδύλια που θα διατεθούν για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας για να αφήσει μια τέτοια  καρέκλα ο κ. Αγοραστός και κατ’ επέκταση η Ν. Δ.

 Αυτή η υπόθεση  δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους!

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου όλοι οι προοδευτικοί Θεσσαλοί πολίτες πρέπει ν αναλάβουμε τις ευθύνες μας.

Κανείς να μη λείψει απο τις κάλπες!

Ψηφίζουμε «Πρωτοβουλία» και τον καθηγητή κ. Δημήτρη Κουρέτα  -άριστο επιστήμονα, ακαδημαϊκό και με εξαιρετικά επεξεργασμένο σχέδιο-

για Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Είναι αυτός που εγγυάται την συνέχιση των έργων για την προστασία των πολιτών με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα,την ανασυγκρότηση  και την θωράκιση της Θεσσαλίας, απέναντι στο μέλλον.

Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δ. Καρδίτσας
πρ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καρδίτσας

Δείτε επίσης