Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Share

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Αγαπητοί συμπολίτες, το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα της πόλης μας αναγνωρισμένο από το υπουργείο Πολιτισμού και διαγράφει μια αξιόλογη διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια. Αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο ποιοτικής μουσικής παιδείας με όραμα δημιουργικότητας, δημιουργίας μουσικών κοινοτήτων και υποστήριξης μελλοντικών μουσικών ερμηνευτών.

Το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου αποτελεί ένα αξιέπαινο παράδειγμα επιτυχημένης ανοδικής πορείας στον χώρο της μουσικής εκπαίδευσης. Συνεργατικά με τη διοίκησή του συμβάλλει τα μέγιστα στην καθολική – ποιοτική, παρεχόμενη μουσική εκπαίδευση.

Η αγαστή συνεργασία μεταξύ του συλλόγου εκπαιδευτικών του Δ.Ω.Μ. αποτελεί κινητήριο δύναμη για την υλοποίηση εκπαιδευτικών και καλλιτεχνικών δράσεων με σκοπό τη μουσική ενδυνάμωση των μαθητών/σπουδαστών. Η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα του Δ.Ω.Μ., συμβάλλει στη διαμόρφωση πολιτιστικής κουλτούρας.

Οι υποχρεωτικές εξετάσεις στο τέλος της σχολικής χρονιάς σε θεωρητικά και μαθήματα επιλογής μουσικού οργάνου παρέχουν πιστοποίηση παρακολούθησης τάξεων για απόκτηση τίτλου σπουδών, αναγνωρισμένων από το υπουργείο Πολιτισμού.

Οι εγγραφές για την εκμάθηση των μουσικών οργάνων καθώς και για τα προαπαιτούμενα μαθήματα θεωρίας της μουσικής, για την σχολική χρονιά 2023-2024, ξεκίνησαν για το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου.

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην γραμματεία της μουσικής σχολής

Τρίτη και Πέμπτη 16.00-19.00 Μουζάκι

Τετάρτη 16.00-19.00 Αγναντερό

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Δ.Ω.Μ., είναι τα πολύ χαμηλά δίδακτρα, έπειτα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μουζακίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την γραμματεία του Δ.Ω.Μ.
στα τηλέφωνα: 24450 42850 & 24450 43446
και στο e-mail: [email protected]

Το Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου παραμένει ένα πρότυπο για την επιτυχημένη ανάπτυξη της τέχνης και της μουσικής εκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.
Χρήστος Κουτρομάνος

Δείτε επίσης