Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στο πλευρό των πληγέντων του τόπου μας, της Θεσσαλίας

Share

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ στο πλευρό των πληγέντων του τόπου μας, της Θεσσαλίας

«Η Θεσσαλία μας, ο τόπος καταγωγής μας, το σπίτι της καρδιάς μας δοκιμάζεται. Από την πρώτη στιγμή βρισκόμαστε στο πλευρό της Πολιτείας, των κατοίκων και των εθελοντών για να φτάσει το νερό μας στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Η ΘΕΟΝΗ έχει ήδη επικοινωνήσει στους αρμόδιους φορείς την πρόθεσή της να προσφέρει το σύνολο του διαθέσιμου αποθέματός της στις πληγείσες περιοχές.

Λόγω καταστροφής του οδικού δικτύου, η πρόσβαση δεν έχει καταστεί εφικτή μέχρι σήμερα.

Κάνουμε δημόσια έκκληση για ταχύτερη αποκατάσταση. Οι άνθρωποι μας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή.»

 

Σχετικά με το ΘΕΟΝΗ

Το Πιο Βραβευμένο Ελληνικό Νερό στον Κόσμο

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό με πάνω από 60 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας και Γεύσης. Αναβλύζει από φυσική πηγή, την Πηγή Γκούρα σε υψόμετρο 1100 μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμειξη, επιβάρυνση ή διεργασία, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο διακρίνεται για το pH του με τιμή 8, συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία, τόσο στις προτιμήσεις των καταναλωτών όσο και στις αξιολογήσεις των ανώτατων επαγγελματιών της Γεύσης και της Γαστρονομίας.

Βατσουνιά, Μουζακίου 430 60 Καρδίτσα, Τ: 24450-61200 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κο Άγγελο Διατσίντο
email: [email protected]
τηλ.: +30 6980404950

Δείτε επίσης