Πέντε συλλήψεις ημεδαπών σε Καρδίτσα και Τρίκαλα

Share

Πέντε συλλήψεις ημεδαπών σε Καρδίτσα και Τρίκαλα

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, της εξύβρισης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απόπειρας ελευθέρωσης φυλακισμένου

Συνελήφθησαν, χθες (13-09-2023) το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αθηνών, -2- ημεδαποί, κατηγορούμενοι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, της εξύβρισης, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, της απόπειρας επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της απόπειρας ελευθέρωσης φυλακισμένου.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι αστυνομικοί μετέβησαν σε περιοχή της Καρδίτσας, προκειμένου να επιληφθούν σε επεισόδιο – διαπληκτισμό μεταξύ ατόμων. Εκεί, κατά την άφιξή τους, υπήρχαν συγκεντρωμένα περίπου -50- άτομα εκ των οποίων ένα από αυτά και συγκεκριμένα ένας ημεδαπός άνδρας τους εξύβρισε απρόκλητα και απώθησε με τα χέρια του έναν από αυτούς.

Ακολούθως, ο δράστης στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψή του, αντιστάθηκε, χτυπώντας με τα χέρια του αστυνομικό και προκαλώντας φθορές στη στολή του.

Παράλληλα, άγνωστα άτομα εκσφενδόνισαν προς τις αστυνομικές δυνάμεις γυάλινα μπουκάλια και πέτρες.

Επιπρόσθετα, συνελήφθη ακόμη ένας ημεδαπός, ο οποίος αποπειράθηκε ανεπιτυχώς να ελευθερώσει τον συλληφθέντα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Σύλληψη ενός ημεδαπού για κλοπή
Συνελήφθη, χθες (13-09-2023) το βράδυ στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρδίτσας/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., ένας -1- ημεδαπός, διότι κατελήφθη να έχει στην κατοχή του -1- ηλεκτρικό πατίνι, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε αφαιρέσει λίγο πριν από κεντρικό σημείο της πόλης.

ΤΡΙΚΑΛΑ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, χθες (13-09-2023) το απόγευμα στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων/Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., -2- ημεδαποί, διότι βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • στην κατοχή του πρώτου, μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, βάρους -6,3- γραμμαρίων και
  • στην κατοχή του δεύτερου μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη σε μορφή σοκολάτας, βάρους -1- γραμμαρίου.

 

Δείτε επίσης