Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών!

Share

Η κάλπη περιφερειακών αιρετών κρύβει εκπλήξεις στις 8-10-23 για το μέλλον της Θεσσαλίας & Θεσσαλών!

Σε δυο βδομάδες περίπου (17 μέρες για την ακρίβεια) οι πάνω από 600.000 εγγεγραμμένοι Θεσσαλοί πολίτες καλούντα να εκλέξουν νέα ηγεσία στην Πατρίδα τους, νέα περιφερειακή Αρχή που θα διοικήσει έως το 2028 , στην πιο κρίσιμη πενταετία για το μέλλον των Θεσσαλών , της τοπικής οικονομίας, της ζωής των πολιτών σε νομούς Λάρισας – Μαγνησίας – Τρικάλων – Καρδίτσας και νήσους Σποράδων.

^ Για το αύριο των νεώτερων γενιών, την φροντίδα και αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων, την αντιπλημμυρική θωράκιση , την ίση μεταχείριση όλων των περιοχών, την δίκαιη κατανομή πόρων σε ορεινά – νησιά -κάμπο και πόλεις.
• Δεν αρκεί —όμως- να καταριόμαστε το σκοτάδι …!
• Οφείλουμε και εμείς όλοι —οι ενεργοί Θεσσαλοί πολίτες — στις 8 Οκτωβρίου να … «ανάψουμε ένα κερί» !!!

Να προσέλθουμε με πίστη και μαχητικότητα, με ευψυχία και πνεύμα ελευθερίας από εξαρτήσεις παρελθόντος …θέτοντας με ορθολογισμό τους σταυρούς προτίμησης σε άξιους, νέους και έμπειρους, γυναίκες και άνδρες που έχουν τη βούληση προσφοράς .

Ρίχνοντας το ψηφοδέλτιο της ελεύθερης επιλογής μας στην κρίσιμη περιφερειακή κάλπη ( δίπλα στην δημοτική – κοινοτική ).

•• Η αποχή , η σιωπή είναι λιποταξία !!!

^ Χρωστάμε στην πατρίδα , στον πολύπαθο τόπο που απειλείται με πολύπλευρη κατάρρευση εξαιτίας της απραξίας και αμέλειας της ‘καθεστωτικής’ νυν περιφερειακής αρχής, της ανικανότητας της για ασφάλεια και ικανή αντιπλημμυρική θωράκιση , για έγκαιρο συναγερμό και βοήθεια στους πληγέντες ,στα θύματα που έχασαν τη ζωή τους …
• Απερχόμενοι :Περιφερειάρχης & Διορισμένοι από τον ίδιο Αντιπεριφερειάρχες βαθμολογήθηκαν πολύ κάτω από τη βάση στην πρόσφατη καταστροφή της 5-9-23 που συνεχίζει να πλήττει χιλιάδες Θεσσαλούς , τα παιδιά μας χωρίς Σχολεία, ανήμπορους χωρίς περίθαλψη ,οικονομία σε κατάρρευση και διαλυμένες υποδομές …το πιο τραγικό : οικογένειες με απώλεια συγγενών τους , κλονισμένη ψυχική υγεία …
Φάνηκε περίτρανα το έλλειμμα ηγεσίας σε ολόκληρη την Θεσσαλία μας …

••• Η πολιτική ευθύνη —- αντικειμενική ή από σκόπιμες σοβαρές παραλείψεις —της ηγεσίας της περιφέρειας μας : αυταπόδεικτη! Μεγάλη και αδιαμφισβήτητη!

^ Οδηγεί σε ανάγκη ανάληψης της με ευθύτητα , στην παραίτηση για λόγους ευθιξίας και στην επιβολή των νόμιμων κυρώσεων την ώρα που θα κρίνουν τα αρμόδια δικαστικά όργανα.
Όμως τώρα προέχει η εκλογική καταδίκη των αποτυχημένων – απερχόμενων που επί 13 συναπτά χρόνια αδρανούσαν…συμπεριφέρονταν ως …αλάνθαστοι Μεσσίες με καλπάζοντα …αυτοθαυμασμό!

^Ισχυρό το δημοκρατικό συνταγματικά κατοχυρωμένο «όπλο» της καθολικής, άμεσης και μυστικής ψήφου ενός εκάστου Θεσσαλού Πολίτη !!!
Ας το χρησιμοποιήσουμε σωστά , με περίσκεψη και πατριωτισμό:

^Αλλαγή – Ανανέωση – Ελευθερία!!!

^Ισχυρή Δίκαιη Σύγχρονη Θεσσαλία…

^Τέλος πια στην αλαζονική καθεστωτική μονοκρατορία …

•Ο νομός Καρδίτσας , οι ορεινές περιοχές , τα χωριά του κάμπου και οι πόλεις θα συμβάλουμε στο Πανθεσσαλικό Αίτημα
για Ανανέωση -Αλλαγή – Ελευθερία στη Θεσσαλία!

^Θα κάνουμε :Ενωμένοι οι Θεσσαλοί -το μεγάλο άλμα και θα είναι πιο γρήγορο από την φθορά , τη στασιμότητα και παρακμή.

•Όπως …απαιτεί ο νομπελίστας Ποιητής !!!

@ Ήδη αποκαλύφθηκε: ο ‘’αυτοκράτορας, ο Θεσσαλός – Βασιλιάς ‘’ είναι παντελώς … γυμνός! Τον εγκαταλείπουν όλοι οι έως προχτές υποστηρικτές του …

@ Προσωπικά ως μαχόμενος για 25 χρόνια αυτοδιοικητικός συστρατεύομαι στον πατριωτικό έντιμο αγώνα για την ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΙΣΣΟΡΟΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ!
——————————-
Δημήτρης Παπακώστας – Νομικός
Αιρετός ΤΑ Αχελώου Καρδίτσας Θεσσαλίας
[Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος ΠΕ Καρδίτσας με Τζανακούλη Ελευθερία / Υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας .
Θεσσαλικά Βραγκιανά 21-Σεπτεμβρίου 23]

Δείτε επίσης