Πήχης ψηλά και ακόμη ψηλότερα…

Share

Πήχης ψηλά και ακόμη ψηλότερα…

Όπως πληροφορηθήκαμε δύο νέοι της περιοχής μας τελείωσαν πρόσφατα την Ανωτάτη Διακλαδική Σχολή Πολέμου στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Αντισυνταγματάρχη πεζικού Κουβέλα Χρήστο και τον Αντισμήναρχο Σδράκα Αθανάσιο.

Ο Σδράκας Αθανάσιος έλκει την καταγωγή του από το Μαυρομμάτι όπου και μεγάλωσε και αποφοίτησε από το Λύκειο Μουζακίου. Μετά από πανελλήνιες εξετάσεις εισήχθη στη σχολή Ικάρων και υπηρέτησε σε διάφορες αεροπορικές μονάδες. Σήμερα υπηρετεί ως πιλότος της πολεμικής μας αεροπορίας, Μετά το πέρας της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου θα υπηρετήσει σε μονάδα του ΝΑΤΟ στο εξωτερικό

Ο Κουβέλας Χρήστος έλκει την καταγωγή του από τους Γόμφους όπου και μεγάλωσε και αποφοίτησε το Λύκειο Πύλης. Μετά από πανελλήνιες εξετάσεις εισήχθη στη σχολή Ευελπίδων και υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες της Ελλάδας. Μετά το πέρας της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου θα τοποθετηθεί διοικητής σε μονάδα του Έβρου.

Ο Χρήστος και ο Σάκης ήταν παλιοί μαθητές του φροντιστηρίου του μαθηματικού Κώστα Βαγενά από το Παλαιομονάστηρο και φίλοι μεταξύ τους, ο οποίος τους συγχαίρει δημόσια τόσο αυτούς, όσο τις οικογένειες τους, τους εύχεται υγεία και περαιτέρω εξέλιξη… Σαν καθηγητής τους με κάνουν περήφανο και ευτυχή.

 Όταν οι μαθητές γίνονται καλύτεροι από τους δασκάλους, έτσι προχωράει η κοινωνία προς το καλύτερο.

 

Δείτε επίσης