Ο Κώστας Οικονόμου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και Φάνη Στάθη στο Δήμο Μουζακίου

Share

Ο Κώστας Οικονόμου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και Φάνη Στάθη στο Δήμο Μουζακίου

Συνδημότισσες και συνδημότες

Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα του Οικονόμου Κωνσταντίνου του Στεφάνου από το Αγναντερό, με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», για τη διεκδίκηση της εκλογής του στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Μουζακίου.

Είναι Τεχνικός Διαβιβάσεων στην 1η Στρατιά Λάρισας. Διετέλεσε επί χρόνια μέλος της ΝΟΔΕ Καρδίτσας της Ν.Δ. και Αντιπρόεδρος (2020 –  2022), στην Τ.Ο. Καρδίτσας της ΟΝΝΕΔ. Ασχολήθηκε πρώτη φορά με τα κοινά θέτοντας υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος Δ. Μουζακίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Είναι μέλος Δ.Σ. του ΝΠΔΔ (Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα) του Δήμου Μουζακίου.

Του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Ο Κώστας Οικονόμου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με «ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ» και Φάνη Στάθη στο Δήμο Μουζακίου

Κοινό γνώρισμα όλων των στελεχών του Συνδυασμού μας είναι η ισχυρή θέληση για προσφορά στον τόπο. Το συγκεκριμένο κριτήριο άλλωστε είναι από τα πιο βασικά της σύστασής του, που συνδυάζεται με την εντιμότητα και την ετοιμότητα ανάληψης αποτελεσματικής δράσης άμεσα. Είμαστε υπερήφανοι που η μεγάλη παράταξή μας αποτελείται από τέτοια πρόσωπα και ιδιαίτερα από νέους ανθρώπους που έχουν στενούς δεσμούς με τις τοπικές κοινωνίες, βιώνουν τις αγωνίες, τους προβληματισμούς τους και κυρίως, έχουν το πολιτικό σθένος να πρωταγωνιστήσουν στην αναζήτηση λύσεων. Εξάλλου, η αυτοδιοικητική κίνησή μας με τον επικεφαλής νυν Δήμαρχο Μουζακίου Φάνη Στάθη, εμπνέει εμπιστοσύνη και έχει αποδείξει στην παρούσα δημοτική θητεία τις ιδιαίτερες ικανότητες και δυνατότητές της. Μέσα σε πρωτόγνωρες κρίσεις, όχι μόνο κράτησε γερά το «τιμόνι» του Δήμου μας, αλλά δρομολόγησε και σημαντικά έργα που ήδη ολοκληρώθηκαν ή εκτελούνται αυτή την περίοδο. Ήρθε όμως η ώρα να χαράξουμε όλοι μαζί μια «Νέα Αυτοδιοικητική Πορεία», ακόμη πιο παραγωγική και ελπιδοφόρα, με νέες δυνάμεις και ανανεωμένη την εμπιστοσύνη των δημοτών στο ολοκληρωμένο σχέδιό μας.  Τον Οκτώβριο η Νίκη θα είναι δική μας!

«ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»

Δείτε επίσης