Ο Αθανάσιος Καρύδας, Υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Μουζακίου με Φάνη Στάθη και «Νέα Πορεία»

Share

Ο Αθανάσιος Καρύδας, Υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Μουζακίου με Φάνη Στάθη και «Νέα Πορεία»

 Συνδημότισσες και συνδημότες

Ανακοινώνουμε με χαρά την υποψηφιότητα με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία», του Αθανασίου Καρύδα του Λεωνίδα, υπάλληλου της Βουλής των Ελλήνων, για την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Δ. Μουζακίου.

Κατάγεται από την Τοπική Κοινότητα Ελληνοπύργου, της Δημοτικής Ενότητας Ιθώμης, του Δήμου Μουζακίου με οικογενειακές καταβολές από την Τοπική Κοινότητα Αγίου Ακακίου.

Σπούδασε Διπλωματούχος Ηλεκτρονικός Μηχανικός, με εξειδίκευση στα δίκτυα υπολογιστικών συστημάτων (πιστοποιήσεις CISCO) – βιομηχανικούς αυτοματισμούς ( 2ετής πιστοποίηση Γερμανικού Κολλεγίου) – τηλεπικοινωνίες ( κατεύθυνση πτυχίου).

Παρακολούθησε (με πιστοποίηση), εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσω ΙΝΕΠ σχετικά με  θέματα Πληροφορικής, Νέων Τεχνολογιών και Δημόσιας Διοίκησης.

Φοίτησε δύο χρόνια στο Τμήμα Φυσικών Επιστημών, του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ( 4 ολοκληρωμένες θεματικές ενότητες). Συνεχίζει τις σπουδές με αλλαγή κατεύθυνσης, σε Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Κύπρου, στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης (ελληνικής κατεύθυνσης).

Ξένες γλώσσες: Aγγλική (κρατική πιστοποίηση γλωσσομάθειας επιπέδου advanced) και Γερμανική ( GOETHE – ZERTIFIKAT C1 του Ινστιτούτου Goethe).

Τη χρονική περίοδο 2000-2006, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα (ως κύρια απασχόλησή του) σε τεχνικές εταιρείες. Επίσης, τη διετία 2008-2010, εργάστηκε στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων.

Από το 2008 έως και σήμερα, είναι Μόνιμος Υπάλληλος της Βουλής των Ελλήνων.

Παράλληλα, από το 2010 έως και σήμερα, εργάζεται στην Διεύθυνση Πληροφορικής και Επικοινωνιών, της Βουλής των Ελλήνων ( Information Systems Technician).

Από το 2016 είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Βουλής των Ελλήνων.

Τον Μάιο του 2019 συμμετείχε στις τότε δημοτικές εκλογές στο Δήμο Μουζακίου ως επικεφαλής Συνδυασμού και εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος, ιδιότητα που διατήρησε μέχρι και το 2021.

Βασικά γνωρίσματα όλων των στελεχών μας, παλιών και νέων, είναι η μεγάλη θέληση για προσφορά στην κοινωνία και η πλούσια δραστηριότητα στον επαγγελματικό και κοινωνικό βίο τους.

Πρόκειται για προτερήματα τα οποία αποτελούν εχέγγυα για τη συνέχιση του πλούσιου έργου της παρούσας Δημοτικής Διοίκησης του Συνδυασμού μας και την επόμενη πενταετία, εφόσον στις κάλπες του Οκτωβρίου οι συνδημότες ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο Αυτοδιοικητικό Κίνημά μας.

Οι επιδιώξεις και οι στόχοι που θέσαμε είναι ξεκάθαροι. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι συντοπίτες θα ανταποκριθούν πολύ θετικά στο κάλεσμά μας.

Εξάλλου το ψηφοδέλτιό μας, που μεγάλο μέρος του έχουμε παρουσιάσει (με αναλυτικά στοιχεία για τους συμμετέχοντες υποψήφιους), είναι κατά κοινή ομολογία πολυσυλλεκτικό, πλουραλιστικό, με ανθρώπους από ολόκληρο το φάσμα της κοινωνίας μας και νικηφόρα δυναμική.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συμπαράταξη μαζί μας του Αθ. Καρύδα, ο οποίος είχε συμμετάσχει στις εκλογές του 2019 ως επικεφαλής Συνδυασμού.

Τον καλωσορίζουμε στη μεγάλη δημοτική παράταξή μας και του ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία. Η «Νέα Πορεία» προς το μέλλον έχει ήδη αρχίσει. Με την ασφαλή καθοδήγηση του αρχηγού μας Φάνη Στάθη, πάμε όλοι μαζί να ανοίξουμε μια καινούργια «Σελίδα» δημιουργίας και συνεχούς ανάπτυξης στο Δήμο Μουζακίου.

Το αξίζει, τούτος ο ευλογημένος τόπος.

Το μέλλον είναι δικό μας!


«Νέα Πορεία» Δήμου Μουζακίου

υπ. Δήμαρχος Φάνης Στάθης

Δείτε επίσης