Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας

Share

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Ο υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Γεννήθηκε στους Γόννους και διαμένει στα Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης. Περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας, επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης. Διατέλεσε για χρόνια Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας.

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι στην Π.Ε Λάρισας

Αθανασιάδης Θανάσης – Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διαμένει στο Μελισοχώρι. Είναι γιατρός Παθολόγος Ογκολόγος και διατέλεσε επιστημονικός υπεύθυνος και συντονιστής διευθυντής του τμήματος Παθολογική Ογκολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μέχρι τον Δεκέμβρη του 2022, όταν συνταξιοδοτήθηκε. Διατέλεσε αντιπρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσηλευτηρίων και Κ.Υ Λάρισας και του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Αργυρίου – Κωστή Σωτηρία (Ρούλα) – Γεννήθηκε στους Γόννους και διαμένει στη Λάρισα. Σήμερα είναι συνταξιούχος νηπιαγωγός, μετά από 33 χρόνια υπηρεσίας σε διάφορους νομούς της χώρας. Ανάπτυξε συνδικαλιστική δάση όλα αυτά τα χρόνια μέσα από συλλόγους εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Διατέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέας Πολιτείας της Λάρισας. Είναι μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας της ΕΕΔΥΕ και ενεργό μέλος του συλλόγου συνταξιούχων δημοσίου της Λάρισας.

Γελαλής Δημήτρης – Κατάγεται από τη Βερδικούσια και διαμένει στη Γιάννουλη. Είναι αυτοαπασχολούμενος οικοδόμος. Διατέλεσε πολλά χρόνια μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού- Αθλητικού Σωματείο ΑΜΕΑ «ΦΛΟΓΑ» .

Γερογιάννη Ειρήνη – Κατάγεται από το Συκούριο και διαμένει στη Λάρισα. Είναι οικονομολόγος, αυτοαπασχολούμενη λογίστρια. Πρώην Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Ένωσης Λογιστών Ν. Λάρισας.

Γκουνέλας Σωτήρης – Κατάγεται από την Κρανέα Ελασσόνας και διαμένει στη Λάρισα. Είναι αυτοαπασχολούμενος περιπτερούχος. Μουσικός και αθλητής πολεμικών τεχνών και ορειβασίας. Διατέλεσε ταμίας του Δ.Σ του Σωματείου Περιπτερούχων Λάρισας.

ΙωάννουΛαμπρούλη Μαρία – Κατάγεται από τα Φάρσαλα και διαμένει στη Λάρισα. Είναι γιατρός Παθολογοανατόμος. Διευθύντρια του εργαστηρίου παθολογικής ανατομικής του ΠΠΝΛ. Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Μέλος του Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας.

Καζαντζίδης Περικλής – Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και διαμένει στη Λάρισα. Είναι έμπορος. Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, μέλος του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας.

Καμπέρη Φανή – Κατάγεται από τη Δεσκάτη και διαμένει στη Λάρισα. Είναι φαρμακουπάλληλος. Μέλος του Δ.Σ του Συνδικάτου Φαρμακοϋπαλλήλων Λάρισας, του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων Λάρισας και του Δ.Σ της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ)

Καραμπάλιος Θανάσης – Κατάγεται από το Παλαιόκαστρο Ελασσόνας και διαμένει στη Λάρισα. Είναι επαγγελματίας δημιουργός κόμικς-σκιτσογράφος.

Καρυώτη Κυριακή (Κική) – Γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει στη Λάρισα. Είναι φιλόλογος και εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Θεσσαλίας, του Δ.Σ της Ενωσης Γονέων Λάρισας και του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ).

Κατή Άρτεμις – Γεννήθηκε και διαμένει στην Ελασσόνα με καταγωγή από το Πύθιο. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας στον τομέα της τεχνολογίας (προγραμματισμός -ιστοσελίδες). Μέλος του Δ.Σ.  του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας. Διατέλεσε Γραμματέας και Ταμίας στο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθίου και παλιότερα ως ιδιωτική υπάλληλος, μέλος του Δ.Σ του Σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Ελασσόνας.

Κατσανούλης Γιάννης – Από τη Νίκαια. Είναι μουσικός με 20ετή προϋπηρεσία σε πολλές μουσικές σχολές και ωδεία της Λάρισας και της Θεσσαλίας, ενώ εργάστηκε και διάφορα καταστήματα ως μέλος μουσικών συνόλων. Σήμερα είναι καθηγητής κλασικής και ηλεκτρικής κιθάρας στη μουσική σχολή του Δήμου Κιλελέρ. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ της ομάδας μπάσκετ «ΝΙΚΑΙΑ 2012». Ασχολείται με τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες.

Καψάλης Γιάννης – Κατάγεται από τη Συκέα Ελασσόνας και διαμένει στη Λάρισα. Είναι γεωπόνος εκτιμητής στον ΕΛΓΑ. Μέλος του Υπηρεσιακού-Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΕΛΓΑ. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ του πανελλήνιου συλλόγου εργαζομένων στον ΕΛΓΑ και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο υποκατάστημα της Λάρισας στον Πανελλήνιο Σύλλογο εργαζομένων ΕΛΓΑ.

Κοδέλας Παναγιώτης – Κατάγεται από την Αργολίδα και διαμένει στη Λάρισα. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Τ.Ε. Ιδ. Υπάλληλος, πρώην μέλος του Δ.Σ του Σωματείου Υπαλλήλων-Εμπορουπαλλήλων Λάρισας. Γραμματέας Σ.Π Θεσσαλίας της ΚΝΕ

Κουμαντζέλης Θανάσης – Κατάγεται από τη Βερδικούσια και διαμένει στη Λάρισα. Συνταξιούχος Οικοδόμος. Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας.

Κοντοπούλου Λαμπρινή – Γεννήθηκε στους Άνω Χαλκιάδες Φαρσάλων και διαμένει στη Λάρισα. Είναι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Είναι μέλος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας της ΕΕΔΥΕ και μέλος της Ενωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ).

Κοντός Γιάννης – Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, με καταγωγή από Ραψάνη και Γόννους. Είναι Δρ Πολιτικός Μηχανικός του ΑΠΘ με ειδικότητα στη βέλτιστη διαχείριση υδατικών πόρων. Έχει ολοκληρώσει 2 μεταδικτατορικά και έχει εργασθεί ως ερευνητής στο ΑΠΘ, στον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ. Έχει διδάξει στο ΑΠΘ, στο ΤΕΙ Θεσσαλίας και σε Κολλέγια. Σήμερα διδάσκει στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ, ενώ συμμετέχει σε 4 διεθνή ερευνητικά προγράμματα στο ΑΠΘ και στο Π.Θ. Είναι μελετητής σε υδρολογικές/υδραυλικές μελέτες.  Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος – Παράρτημα Λάρισας και μέλος της Τοπικής Αντιπροσωπείας του Τμήματος ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας. Είναι Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του «Σωματείου Συμβασιούχων Ερευνητών/τριών και Διδασκόντων Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Κέντρων Θεσσαλονίκης».

Λιόλιος Πάρις – Κατάγεται από τη Δολίχη Ελασσόνας και διαμένει στη Φαλάνη. Εργαζόμενος στη γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ. Διατέλεσε πολλά χρόνια Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, καθώς επίσης και Πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Ν. Λάρισας. Υπήρξε υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννουλης-Φαλάνης και δημοτικός σύμβουλος.

Λίτσα Ευαγγελία – Κατάγεται από το Αργυροπούλι Λάρισας και διαμένει στη Γιάννουλη. συνταξιούχος νοσηλεύτρια. Διατέλεσε επι χρόνια Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών και μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας.

Μπακούλας Χαράλαμπος – Κατάγεται από και διαμένει στη Λάρισα. Συνταξιούχος Γεωπόνος. Διατηρούσε επιχείρηση αρδευτικών ειδών και βιοτεχνία γεωργικών μηχανημάτων. Δυο φορές υποψήφιος νομάρχης και νομαρχιακός σύμβουλος Λάρισας με την στήριξη ΚΚΕ-ΔΗΚΚΙ. Διατέλεσε Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γεωπόνων.

Μπαλασούλης Δαμιανός – Γεννήθηκε και διαμένει στη Λάρισα. Είναι Δικηγόρος. Μέλος του Δ.Σ της Ενωσης Ασκούμενων και νέων Δικηγόρων. Γραμματέας της Τ.Ο Λάρισας της ΚΝΕ.

Μπουζή Εμμανουέλλα – Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα. Σπούδασε στην Φιλοσοφική σχολή του ΑΠΘ (τμήμα Ιστορικού-Αρχαιολογικού) και έκανε μεταπτυχιακό στην Κλασσική Αρχαιολογία στο τμήμα Ιστορίας – Αρχαιολογίας και Κοινωνικής ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Εργάζεται ως αρχαιολόγος στην εφορία αρχαιοτήτων Λάρισας και προηγούμενα Καρδίτσας, Κοζάνης, Φλώρινας, Άρτας. Είναι μέλος του ΔΣ της Ένωσης Εκτάκτων ΥΠ.ΠΟ. Β. Ελλάδος.

Μπίκας Χρήστος – Κατάγεται από την Όσσα και διαμένει στη Λάρισα. Εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Μέλος του Γ.Σ της ΑΔΕΔΥ, του Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Λάρισας. Παλαιότερα υποψήφιος Δήμαρχος Τεμπών και Δημοτικός Σύμβουλος.

Μπουμπίτσα Βάσω – Γεννήθηκε στην Αθήνα, έζησε αρκετά χρόνια στη Σουηδία και διαμένει στη Λάρισα. Είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Π.Ε στον Δήμο Λαρισαίων. Εκλεγμένη αντιπρόσωπος σε συνέδρια της ΠΟΕ-ΟΤΑ, του ΤΕΕ Κ & Δ Θεσσαλίας, της ΕΜΔΥΔΑΣ Κ & Δ Θεσσαλίας. Δραστηριοποιείται σε συλλόγους γονέων και πολιτιστικούς φορείς.

Νούσιας Παναγιώτης – Γεννήθηκε και διαμένει στην Τσαριτσάνη. Είναι Οικοδόμος. Πρόεδρος του Δ.Σ του Σωματείου Οικοδόμων Ελασσόνας και μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ελασσόνας. Είναι ενεργός ποδοσφαιριστής του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Ντάντης Αχιλλέας – Γεννήθηκε και διαμένει στη Γαλήνη του Δήμου Κιλελέρ. Είναι αγρότης. Πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Γαλήνης και αγροτοσυνδικαλιστής.

Ούντρια Ευαγγελή (Λίτσα) – Γεννήθηκε στην Τασκένδη και διαμένει στη Λάρισα. Συνταξιούχος εκπαιδευτικός γαλλικής φιλολογίας. Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος Λάρισας και πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ).

Πακάκη Στέλλα – Γεννήθηκε και διαμένει στην Ελασσόνα. Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής. Ελεύθερη επαγγελματίας στο εμπόριο στην Ελασσόνα. Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Γενικού Λυκείου Ελασσόνας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Δήμου Ελασσόνας.

Παπαστεργίου – Λιάκουρη Δήμητρα – Κατάγεται από το Αυλώνα Αττικής και διαμένει στη Λάρισα. Είναι συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Λάρισας και μέλος του Εθνικού Συμβούλιου της Ελληνικής Επιτροπής για την Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ). Διετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ).

Ράπτης Νικόλαος –Κατάγεται από και διαμένει στη Λάρισα. Είναι συνταξιούχος υπάλληλος του Δήμου Λαρισαίων. Διατέλεσε επι χρόνια μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμων Ν. Λάρισας.

Σακοράφας Γιώργος – Κατάγεται από τη Συκαμνέα Ελασσόνας και διαμένει στον Αμπελώνα. Είναι αγρότης. Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμπελώνα. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ της Ενωτικής Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας και Δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου.

Σίμου- Μπάρκα Μαρία – Κατάγεται από τη Μελιβοία και διαμένει στο Μεταξοχώρι Αγιάς. Συνταξιούχος Λογίστρια. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Λογιστών Ν. Λάρισας.

Σκόκας Γιάννης – Κατάγεται από τη Δήμητρα Αγιάς και διαμένει στη Λάρισα. Ιδιωτικός Υπάλληλος. Πρόεδρος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας, μέλος της Ε.Γ του ΠΑΜΕ και μέλος του Δ.Σ του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δήμητρας.

Τέλιου Μαρία – Κατάγεται από τα Τρίκαλα και διαμένει στη Λάρισα. Εργάστηκε επι χρόνια ως ψυχολόγος στη δημόσια εκπαίδευση από όπου πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε. Διατέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Βοηθητικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Θεσσαλίας και του παρατήματος Λάρισας του Εθνικού Συμβούλιου Κατά των Ναρκωτικών.

Τσιλοφύτη Κατερίνα του Ευαγγέλου – Γεννήθηκε και διαμένει στη Φαλάνη. Απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστήμιου Αθηνών, Τμήματος Κοινωνιολογίας. Εργάζεται στον ΕΦΚΑ ως υπάλληλος Διοικητικού/Οικονομικού. Είναι μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων ΕΦΚΑ Λάρισας και εκλεγμένη αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία ΠΟΣΕ ΕΔΚΑ.

Φώσκολος Ανδρέας – Κατάγεται από τον Πειραιά και διαμένει στη Λάρισα. Είναι επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και διευθυντής του Εργαστηρίου Ζωοτεχνίας – Εκτροφής Μηρυκαστικών Ζώων. Εργάστηκε επίσης ως μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Cornell των ΗΠΑ, ενώ μέχρι το 2019 εργάζονταν στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth της Μεγάλης Βρετανίας.

Χατζή Ελένη – Κατάγεται από το Σαραντάπορο Ελασσόνας και διαμένει στη Λάρισα. Είναι αρχιτέκτονας. Μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Λάρισας και του Δ.Σ του Μουσείου Αμπελακίων περιόδου 1940-49.

Χατζηκράχτης Αστέριος – Γεννήθηκε και διαμένει στο Τύρναβο. Είναι εκπαιδευτικός μαθηματικός στην ιδιωτική εκπαίδευση. Δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου, πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου και παλιότερα αντιδήμαρχος. Διατέλεσε πολλά χρόνια πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου.

Δείτε επίσης