Κάλεσμα για συμμετοχή στην 20η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Share

Κάλεσμα για συμμετοχή στην 20η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας

Η αγάπη για το περιβάλλον είναι αγάπη για τη ζωή

Η Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας κλείνει φέτος 20 χρόνια! Ξεκίνησε ως όραμα και σκέψη μιας μικρής ομάδας ανθρώπων και φέτος, αισίως, φτάνει να είναι ένας ώριμος θεσμός που αγκαλιάστηκε από τους Καρδιτσιώτες και κάθε χρόνο αποτελεί για την τοπική κοινωνία ένα οικολογικό και περιβαλλοντικό γεγονός.

Καλούμε τους πολίτες της Καρδίτσας που θέλουν να έχουν ενεργή συμμετοχή στην Οικολογική Γιορτή, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, στις 11:00, στην αίθουσα της ΠΕΔ Καρδίτσας –  Μ. Αλεξάνδρου 34, 1ος όροφος.

Η φετινή Οικολογική Γιορτή Καρδίτσας είναι αφιερωμένη στη «Συνεργασία για το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής». Στο πλαίσιο αυτό καλούμε τους πολίτες της Καρδίτσας να έρθουν κοντά μας, να συμμετέχουν στα δρώμενα αλλά και στην οργάνωση της Γιορτής, όσο πιο πολύ και πιο δημιουργικά γίνεται. Υπάρχει πεδίο  δράσης και χώρος για όλους όσους επιθυμούν να γίνουν κομμάτι της ομάδας που οργανώνει και υλοποιεί τη Γιορτή. Η συμμετοχή όλων είναι εθελοντική και στηρίζεται στη βάση της συνεργατικότητας, της χαράς της συμμετοχής και στην αγάπη για το περιβάλλον και τα  αγαθά της Φύσης.

Καλούμε λοιπόν, τους πολίτες της Καρδίτσας να συμμετέχουν στην Οικολογική Γιορτή, που θα γίνει από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023. Η πρώτη προπαρασκευαστική συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου ώρα 11:00 στην αίθουσα της  ΠΕΔ Καρδίτσας. Οι σκέψεις και ιδέες όλων μας θα αποτελούν το μωσαϊκό που ομορφαίνει τη γιορτή και της δίνει την αξία που όλοι μας επιθυμούμε.

Για το ΔΣ και τη Συντονιστική Επιτροπή της 20ης Οικολογικής Γιορτής Καρδίτσας

Λία Ρογγανάκη

Δείτε επίσης