Η πρώτη γνωριμία της νέας ομάδας του ΑΣΚ με το φίλαθλο κοινό

Share

Η πρώτη γνωριμία της νέας ομάδας του ΑΣΚ με το φίλαθλο κοινό

Την Πέμπτη η επίσημη «πρώτη» του ΑΣΚ

Με το βλέμμα στην επίσημη έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο βρίσκεται ο Α.Σ. Καρδίτσας.

Η ομάδα, εδώ και λίγες ημέρες, έχει ξεκινήσει προπονήσεις, υπό τις οδηγίες του κόουτς Νίκου Παπανικολόπουλου και των συνεργατών του, όμως την Πέμπτη 24 Αυγούστου, θα γίνει και επίσημα η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της Basket League.

Οι αθλητές των «κυανόλευκων» υποβάλλονται στις απαραίτητες αιματολογικές, καρδιολογικές, κλινικές κι εργομετρικές εξετάσεις και σταδιακά ενσωματώνονται στο πρόγραμμα της ομάδας.

Οι μεταγραφικές κινήσεις βαίνουν προς ολοκλήρωση και σύντομα θα ανακοινωθεί η πλήρης σύνθεση του νέου ρόστερ, το οποίο περιλαμβάνει πολλά νέα πρόσωπα.

Ήδη, στην ομάδα, πέραν της παραμονής του Θανάση Τσούκα, έχουν προστεθεί οι Γιώργος Καμπερίδης, Βασίλης Χρηστίδης, Μίτσελ Σμιθ, Νίκος Δίπλαρος, Ρομέλο Ουάιτ, Μάρεκ Κλάσεν, Σακ Μπιουκάναν, Τζόρνταν Σάιμπερτ και οι νεαροί Χρήστος Νίκολης, Παναγιώτης Δήμος, Σόλων Αγγελή.

Η επίσημη πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν έχει οριστεί για την Πέμπτη στις 6 μ.μ. στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και είναι ανοιχτή για όποιον επιθυμεί να την παρακολουθήσει.

Η «πρώτη» του ΑΣΚ αποτελεί μία ευκαιρία γνωριμίας της νέας ομάδας με το φίλαθλο κοινό, ενώ ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί η Media Day με παρόντες τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης.

Δείτε επίσης