Δημήτρης Αναγνωστόπουλος: «Σταματάω την κατάλληλη στιγμή…»

Share

Δημήτρης Αναγνωστόπουλος: «Σταματάω την κατάλληλη στιγμή…»

Δήλωση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Αναγνωστόπουλου : «Σταματάω την κατάλληλη στιγμή…»

Αγαπητοί μου συμπολίτες,

Μετά από δύο συνεχείς θητείες στην Αντιπεριφέρεια Καρδίτσας πήρα την απόφαση να μη συμμετάσχω στις περιφερειακές  εκλογές του Οκτωβρίου, δίνοντας χώρο σε νέους ανθρώπους να προσφέρουν στην αυτοδιοίκηση.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίξατε και με την ψήφο σας εκλέχθηκα Περιφερειακός Σύμβουλος για δύο θητείες.

Τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου, αναθέτοντάς μου καθήκοντα Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη.

Θεωρώ, επίσης, πολύ σημαντική και εποικοδομητική τη συνεργασία μου με όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης και ειδικότερα τους συναδέλφους της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κωστή Νούσιο, τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη Λία Ρογγανάκη, τον Νίκο Καραγιάννη και τον Κώστα Γαϊτανίδη.

Πιστεύω ότι είναι προσόν για έναν άνθρωπο, που κατέχει μία θέση ευθύνης , να αντιλαμβάνεται τη στιγμή που πρέπει να αποχωρήσει. Να είστε σίγουροι ότι μοναδικός στόχος μου ήταν πάντα να υπηρετώ τους πολίτες στο μέτρο του δυνατού και εφικτού, μη φειδόμενος κόπου και χρόνου, γι΄ αυτό φεύγω με καθαρή τη συνείδησή μου.

Θα είμαι πάντα δίπλα στην παράταξη και θα συνεχίσω να τη στηρίζω. Εύχομαι από καρδιάς στον Κώστα Αγοραστό καλή επιτυχία, την οποία θεωρώ δεδομένη, στις προσεχείς εκλογές.

Αναγνωστόπουλος Δημήτριος,
Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Δείτε επίσης