Με «Νέα Πορεία» & Φάνη Στάθη υποψήφιοι Τ.Σ. στα Κανάλια ο Β. Γαλανάκης στον Άγιο Ακάκιο ο Π. Παφίλης

Share

Με «Νέα Πορεία» & Φάνη Στάθη υποψήφιοι Τ.Σ. στα Κανάλια ο Β. Γαλανάκης στον Άγιο Ακάκιο ο Π. Παφίλης

 Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε δυο νέες δυναμικές υποψηφιότητες στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με το Συνδυασμό μας «Νέα Πορεία». Πρόκειται για τον Βασίλη Γαλανάκη και τον Παναγιώτη Παφίλη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την εκλογή τους στα Τοπικά Συμβούλια Καναλίων και Αγίου Ακακίου αντίστοιχα, του Δήμου Μουζακίου.

Τους καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας και τους ευχόμαστε καλό αγώνα και καλή επιτυχία στις κάλπες του Οκτωβρίου.

Μαζί θα πορευτούμε προς τη μεγάλη Νίκη που θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε το δημιουργικό έργο της παρούσας Δημοτικής αρχής. Αυτό βέβαια αποτελεί και το μεγαλύτερο επιχείρημά μας ως Αυτοδιοικητική Ομάδα όταν μιλάμε με τους συνδημότες για τη Διοίκησή μας, τις επιδιώξεις και τους στόχους στην επόμενη θητεία. Εκτός κάποιων «αντιπολιτευτικών» εξαιρέσεων, κοινή είναι η διαπίστωση ότι τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Μουζακίου αλλάζει επίπεδο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους στο Συνδυασμό μας και θα κάνουμε πράξη όλοι μαζί το άλμα στο μέλλον.

Σχετικά με τους δυο υποψήφιους Τοπικούς Συμβούλους αναφέρουμε τα εξής:

Γαλανάκης Βασίλειος του Χρήστου, επιχειρηματίας από τα Κανάλια. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ έχει διαγράψει μια επιτυχημένη μακρόχρονη πορεία στον κόσμο της αγοράς και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.   Τα τελευταία έτη οι εταιρίες του ασχολούνται με τις νέες  τεχνολογίες, (Ρομποτική – Τεχνητή Νοημοσύνη – Γεωργία Ακριβείας – πρόληψη πυρκαγιών μέσω νέων τεχνολογιών κ.α.). Είναι μέλος του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Αεροπορική Ασφάλεια και πιστοποιημένος εκπαιδευτής χειριστών Μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Παφίλης Παναγιώτης του Γεωργίου, Αστυνομικός από τον Άγιο Ακάκιο. Υπηρετεί στην Ομάδα ΔΙΑΣ Δυτικής Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά οι δεσμοί του είναι άρρηκτοι με τον τόπο του. Συμμετέχει πρώτη φορά σε δημοτικές εκλογές.

Δείτε επίσης