Δ. Λαρισαίων: Μεταβολή προγραμμάτων αποκομιδής κατά τις ημέρες του καύσωνα

Share

Δ. Λαρισαίων: Μεταβολή προγραμμάτων αποκομιδής κατά τις ημέρες του καύσωνα

  • Σήμερα Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, τα μεσημεριανά δρομολόγια αποκομιδής θα ξεκινήσουν στις 7 μ.μ.

Λόγω του επερχόμενου κύματος καύσωνα και στο πλαίσιο της εφαρμογής των σχετικών διατάξεων περί προστασίας της υγείας των εργαζομένων σε εξωτερικούς χώρους, η Υπηρεσία Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ενημερώνει ότι για τις ημέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, 13 έως 15 Ιουλίου, δεν θα πραγματοποιηθούν τα προγραμματισμένα μεσημεριανά δρομολόγια αποκομιδής απορριμμάτων, ανακυκλώσιμων υλικών (μπλε κάδος) και ανακυκλώσιμου χαρτιού-χαρτονιού.

Η ώρα έναρξης της μεσημεριανής βάρδιας μετατοπίζεται χρονικά  στις 19.00.

Παρακαλούνται όλοι οι επαγγελματίες του εμπορικού κέντρου της πόλης, να βγάλουν τα απορρίμματα, τα χαρτοκιβώτια και τα λοιπά  ανακυκλώσιμα υλικά προς αποκομιδή γύρω στις 19.00 και όχι νωρίτερα, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συσσώρευσης απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων έξω από τους κάδους.

Τα υπόλοιπα δρομολόγια της υπηρεσίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης ευχαριστεί εκ των προτέρων τους επαγγελματίες για την κατανόησή τους και για την βοήθειά τους στην προσπάθεια όλων για την καλή λειτουργία της αγοράς.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης στο τηλέφωνο: 2410-680200

Δείτε επίσης