Συνελήφθη ημεδαπός για τέσσερις κλοπές από καταστήματα της Καρδίτσας

Share

Συνελήφθη ημεδαπός για τέσσερις κλοπές από καταστήματα της Καρδίτσας

Εξιχνιάστηκαν -4- κλοπές, -3- τετελεσμένες και -1- απόπειρα, από καταστήματα της Καρδίτσας

Συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας 

Εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας -4- περιπτώσεις κλοπής, -3- τετελεσμένες και -1- απόπειρα, από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Καρδίτσα.

Συνελήφθη, χθες (05-06-2023) το μεσημέρι στην Καρδίτσα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, προχθές (04-06-2023) το βράδυ, ο δράστης διέρρηξε την κεντρική είσοδο καταστήματος της πόλης και εισήλθε στο εσωτερικό, ωστόσο έγινε αντιληπτός και έφυγε, χωρίς να αφαιρέσει κάτι.

Μετά από αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο δράστης:

  • την 28-05-2023 το μεσημέρι, εισήλθε στο προαναφερόμενο κατάστημα και αφαίρεσε από το εσωτερικό το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ,
  • την 01-05-2023 το βράδυ, παραβίασε την κεντρική είσοδο άλλου καταστήματος της πόλης και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των -90- ευρώ &
  • την 01-06-2023 τις μεταμεσονύχτιες ώρες, αφού παραβίασε την κεντρική πόρτα άλλου καταστήματος στην Καρδίτσα, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των -50- ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Δείτε επίσης