Λάρισα: Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την παρουσίαση θεατρικής παράστασης

Share

Λάρισα: Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από την παρουσίαση θεατρικής παράστασης

Το θεατρικό εργαστήριο της κας Βανέσας  Βραχνιάρη προσέφερε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με σκοπό τη στήριξη των ευπαθών ομάδων.

Στις 22 & 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν δυο παραστάσεις κατά τη διάρκεια των οποίων  αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα είδη παρέδωσε η υπεύθυνη  του θεατρικού εργαστηρίου κα Βανέσα Βραχνιάρη η οποία επεσήμανε ότι με την πρωτοβουλία αυτή θέλει να συμβάλλει στην ενίσχυση του έργου της Δομής. Από την πλευρά του Δήμου τα είδη παρέλαβαν τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι οποίοι την ευχαρίστησαν για την προσφορά και την ενέργεια αυτή.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής   βοήθειας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 (εντός της στοάς).

Δείτε επίσης